IRC-Galleria

Defoni

Defoni

is just a figment of your imagination

Black Holes & BunniesMaanantai 15.02.2010 20:57

Tuli paha mieli eilen yöllä, kun unettomuudesta kärsiessäni makasin sängyssä kolmen aikaan katsomassa MTV:tä. Tuli Beyoncen ja Lady Gagan yhteisvideo, ja räjähdin törkeään nauruun; Beyonce on kurvikas, erittäin kaunis nainen ja Gaga - rinnaton, lantiaton, perseetön - näytti transseksuaalilta mieheltä sen rinnalla. Mutta ei rumille ihmisille saisi nauraa. Eikä ketään saisi kutsua rumaksi. Ja ajattelemalla Gagaa termillä "transseksuaali mies", loukkasin siinä samalla myös transseksuaaleja. Tajusin, että olen kamalan pinnallinen ihminen, ja siitä seurasi itseinho ja paha mieli. Ei kannata tämä yömyöhäinen television katsominen, kun siitä seuraa vaan morkkista.

Unettomuuden takia on paremman ohjelmiston puutteessa tullut katsottua monia videoita, joita ei olisi välttämättä halunnut nähdä (mun itsekidutusmetodit on erikoisia, joskaan ei järin mielenkiintoisia). Huomasin, että porukka yrittää kovasti ratsastaa tulevan Alice in Wonderland-elokuvan hypetyksen siivellä; Paramorella on video, jossa pikkutyttö juoksee jossain metsässä ja hengailee puunrungon luona, ja lopussa putoaa kuoppaan. Ja Robbie Williamsin uusin on vähän liiankin läpinäkyvä; mies on pukenut valtavan jäniksenpään ylleen ja pupujussina hörppii teetä ja tanssii piruettaja.

Pop-yhtyeistä/-artisteista kun on kyse, niin en jotenkin usko kyseisten ihmisten antaneen paljonkaan luovaa vaikutusta videoihinsa. Eli, joko ohjaajat ovat kierosti nerokkaita ja yrittävät Burtonin työn avulla saada enemmän nostetta omille töilleen, tai sitten on tapahtunut jotain paljon viattomampaa ja porukka on vaan inspiroitunut tulevasta elokuvasta ja saanut muistutusta siitä, kuinka nerokas Lewis Carrollin tekele on, ja päättänyt ammentaa tätä inspiraatiota työhönsä.

Oma uskoni ihmisten aitouteen ja originalliin ajatteluun on niin mitätön, että kallistun ensimmäisen vaihtoehdon puoleen, mutta mistä sitä tietää.

Mistä nämä täysin pointittomat mietiskelyt syntyy? Uh... Menen tupakalle ja odotan Key Lime Pien jähmettymistä.

[EDIT: Kirjotin 'pointittomat' aluksi 'pointteettomat'. Piti Googlesta tarkistaa, että mikä on oikea sana. Ei ole hyvä tämä suomen kielen taito.]

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.