IRC-Galleria

Defoni

Defoni

is just a figment of your imagination

Idiots Are Taking OverLauantai 20.02.2010 21:02

Jessus että jotkut ihmiset osaa olla ärsyttäviä. Kaverin tuttu, joku aivan olematon jätkä jota en ollut koskaan ennen nähnyt, eikä olisi ollut välistä vaikken olisi nytkään tavannut, näki tarpeelliseksi alkaa moralisoimaan mulle mun ULKONÄÖSTÄ. Selitti pitkään ja hartaasti kuinka SOPIMATTOMISSA paikoissa mun tatuoinnit on, kuinka mä tulen pitämään niitä äärettömän rumina tulevaisuudessa ja häpeämään itteäni.

Mikä helvetin tarve alkaa kommentoimaan tuntemattomien ihmisten olemusta niille päin naamaa? Emmäkään mene läskien ihmisten luo ja ala niille urputtamaan kuinka ne on rumia ja hävetkää itteänne, toivottavasti kuolette sydänkohtaukseen alta neljänkympin. Oikeasti. Mistä nää idiootit on oppinut käytöstapansa?

Ja onko se todellakin niin vaikea käsittää, että kaikki ihmiset ei ole samanlaisia ja pitää kenties asioista joista toinen ei ymmärrä paskaakaan? Se on ihan naurettavaa, miten jotkut ihmiset suhtautuu muhun mut nähdessään; alkaa puhua alentavasti ja viittaa kaiken mulle mitään merkitsevän kuuluvan "vaiheeseen" tai johonkin muuhun mitä ne olettaa sulla olevan meneillään kun satut olemaan nuori etkä näytä samalta kuin vastaantulevat lampaat. Ihan kuin ne olettaisi mun jonain päivänä heräävän ja PIM, päässä ajatus miten kaikki mihin mä oon koskaan uskonut ja mistä olen välittänyt onkin VALHETTA.

Vaikka teistä tuli uppiniskaisia junttipaskoja täytettyänne 25, vieressä vaimo ja mukula joka vihaa teitä, stereoissa pauhaamassa Mamba ja Suurlähettiläät, TV:tä pidetään päällä vain kun sieltä tulee lätkää tai suhde-elämä draamaa ja elämän kohokohta on karaoken veisaaminen alakerrassa sijaitsevassa räkälässä, niin se ei kuulu mun suunnitelmiini.

Tehdään pari asiaa selväksi: a) Mä en usko avioliittoon. b) Mä en usko Jumalaan, Allahiin, Tiivitaaviin tai mihinkään muuhun tähän kategoriaan sopivaan. c) Mä en ikinä tulee synnyttämään yhtä ainoaa alkoholisoituvaa maanis-depressiivistä homofoobista elämäänsä vihaavaa työtöntä kusipäätä tähän maailmaan. d) Mamba ja muu junttirokki on perseestä.

..Mutta NOFX on hyvää. Click.


Krapulakiukutteluvuodatuksen tarjosi Melina, koska sillä on niskat helvetin kipeänä eilisestä pogoamisesta ja ihmisten typeryys saa pään särkemään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.