IRC-Galleria

Defoni

Defoni

is just a figment of your imagination

ArtTorstai 25.03.2010 18:46

Nysse ois sitten valmis. Woot woot! Eihän tässä mennytkään kuin kolme kuukautta. Jotain pientä varjostusten lisäämistä 7. päivä, but otherwise it's ready to go. Mikä on helvetin hyvä, koska hommaa alottaessa painotin kovasti, että huhtikuun 13. pitäisi viimeistään olla kuva kädessä, kun sillon olis se lähtö sinne Saksaan. Kehtaa sitä nyt keskeneräisen kuvan kanssa mennä. Ja olin itsekseni arvioinut kokonaishinnaksi 800€, mutta n. 600€ päästiin, että jees sekin.

Kuhan tää tästä paranee, niin voi taas vaihtaa T-paidat toppien käyttöön ja postata niin maan perkeleesti kuvia ympäri internettiä, koska tämä on helvetin hieno enkä ole koskaan ennen ollut näin ylpeä valmiista kuvasta. I totally feel like sharing.

Mutta nyt tuntuu taas orvolta, kun ei tarvitse enää laskea kuluvia päiviä sen mukaan, että kuinka pitkä aika seuraavaan istuntoon. Hirveän koukuttavaa tämä. Tarvii pian taas kehitellä jotain uutta projektia.


What does getting a tattoo feel like?
It's like having sex for the first time - you didn't know what it felt like, but you did it anyway. Then went back for bigger and better things.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.