IRC-Galleria

Dysprozium

Dysprozium

Love overcomes All, even if hate or fear has already conquered you.

Nyt hiukan realistisempaa kuvaa asiasta.Keskiviikko 21.11.2012 23:34

http://www.iltalehti.fi/iltvuutiset/20121121015440783_v0.shtml

Olihan munkin aikaan kun turun yleisurheiluliitossa olin steroidienkäyttöä jo 15-vuotiaana ja voimanostopiireissä 18-vuotiaana mutta nyt on homma lähteny yleisellä tasolla vähän käsistä. Ei se vaadi kuin hiukan järjenkäyttöä oikeasti että tajuaa ketä vetää steroideja ja ketä ei. Voimanostossakin muutamat sällit otti penkistä yht äkkiä 30kiloa enemmän tai kyykystä 40kiloa. Kyllä siinä jalkoihin jää.

Vielä salilla käyville nuorille, ei sitä lihasmassaa tuu oikeesti yhdessä vuodessa juuri paljoakaan. 5-7kg jos on ravintoasioista hyvin perillä+oikeanlainen treeni+tekniikat. Se vie aikaa, joten turha odottaa liikoja :) vaikka nuorempana se testosteronituotanto nuorempana onkin kovempaa kuin yli 30-vuotiailla.

Vielä vähän penkkipunnerruksen maksimista niin siitäkin on aikanaan käyty kädenvääntöä mutta yleisesti on tiedossa että ihminen joka nostaa yli 2kertaa oman painonsa verran penkistä(ilman penkkipaitaa) on takuuvarmasti käyttänyt steroideja. Jossain vaiheessa(10-vuotta takaperin) oli todistettu että ihmisen penkkimaksimi ilman paitaa oli painosta riippumatta 165-175kilon välillä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.