IRC-Galleria

Dysprozium

Dysprozium

Love overcomes All, even if hate or fear has already conquered you.

Tervettä itserakkauttako?Perjantai 20.02.2015 02:13

funny-dont-care-hitler-pictures.jpg

Sen jälkeen kun on antautunut olemaan täysin oma "alaston" itsensä, antanut luvan itselleen olla heikko, vahva, tunteellinen, herkkä, erehtyväinen, anteeksiantava, anteeksipyytävä yms. ja oppii rakastamaan tätä ihmistä niin kyseinen teksti pätee terveellä tavalla 100%:sti tai ainakin toi "muiden ajatuksista välittäminen" x)

Aiheeseen liittyen tuli mieleen: Narsistinen persoonallisuushäiriöinen luulee valheellisesti rakastavansa itseään ja se valheellisuus näyttäytyy muille mm. itsekunnioittavana ja erittäin vahvana persoonana, näyttävät pelottomilta tukipilareilta. Erittäin vetoava ominaisuus (kunpa se olisikin totta). Siinä on vaan se ikävä puoli, että kun teeskentelee _jotakin_ esim. työntää epämukavat tunteet syvälle sisälleen, ihminen oikeasti alkaakin taistelemaan kaikin voimin omaa aitoa itseään vastaan, joka estää itsensä kanssa sinuiksi tulemisen ja sitä kautta terveen, tasapainoisen/vakaan itserakkauden saavuttamisen.
Narsistisuus ei vetoa itseään aidosti rakastavaan ihmiseen koska aito itserakkaus ei ole pinnallista viehätysvoimaa vaan sisäistä viehätysvoimaa ja monen silmiin "tylsää" sellaista. Narsistisuus vetoaa ihmisiin, jotka elävät siinä valheessa vielä (koko yhteiskunta/teollisuus kannustaa siihen), joko tietämättä tai sen tietämällä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.