IRC-Galleria

Hallan neuvola ja Lennin lääkäriTorstai 12.05.2011 15:55

Käytiin tänään neuvolassa. Halla on 77,5cm pitkä ja paino on pysyny samassa eli 10,7kg. Halla on lyhyessä ajassa kaljuuntunu takaata tosi oudosti, joten neukku käski sit soitella lastenpolille josta sit saadaan aika luultavasti tohon kesäkuun alkuun. Heitti ilmaan jotain kilpirauhasen vajaa toiminnasta, ton kaljuuntumisen, painon samassa pysymisen ja suussa olleen märkäpaiseen takia. Hallalle siis tuli yläikeneen märkäpaise kun teki toista ylähammasta. Oli aika karun näkönen, mut hävis onneks itestään. Mie kun niin toivoin ettei mitään uutta ongelmaa enää tulis. :( Joten nyt sit ootellaan puhelua tai kirjettä. Taas. Ja jälleen huolissaan.

Ja Lennin kanssa käytiin viime viikolla lääkärissä. Saatiin lähete astmapolille tutkimuksiin ja ottivat verestä allergia testit joiden tulokset saadaan huomenna. Ainakin tomaatin ja kanin ilmeisesti testaavat. Lääkärin mukaan valokuvasta päätellen selkeä allergiasta johtuva exeeminen ihottuma nousee Lennille kun syö tomaattia. Mutta huomenna lääkäri soittelee.

Mutta toivotaan parasta kummankin kohdalla.

13.5.11

Lenni ei näillä näkymin ole ainakaan allerginen millekään muulle kun tomaatille. :) Vissiin testasivat tosin noi perusjutut vaan (kattelivat Ige vasta-aineet verestä ja se oli hyvä).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.