IRC-Galleria

Etini

Etini

Serious Jibber-Jabber

HeippaSunnuntai 04.07.2010 02:46

Sain vihdoin siivottua huoneen, tämä oli aikamoinen kaatopaikka tässä päivällä vielä. Onneks otin itteäni niskasta kiinni! Onse vain mukavempi täällä olla ku saa pölyt pyyhittyä ja tavarat laitettua paikoilleen. Ois ehkä pitäny ottaa semmonen ennen/jälkeen-kuva mutta en sitte jaksanu. :) Muutin sitte vähäse järjestystäki samalla:





Päätin sitte jatkaa työsopimusta heinäkuun loppuun asti, eli kiirettä tulee jälleen pitämään. Saa nähjä jos sitä kerkiäis siellä festareillaki kävässä sit elokuussa, kunhan työt loppuu :) Editors ja Enter Shikari on ihan vitun pakko käydä tsekkaamassa Vantaalla! Muute tää viikko menny ihan putkeen, saanu salillaki käytyä ja tehtyä vaikka mitä. Kohta pitäis pääsykokeiden tuloksetki saapua - ja sillon selviää, että pääseekö Etini opiskelemaan Rovaniemen ammattikorkeakouluun liikunta-alalle. Elämme jänniä aikoja.

Säikähdin tässä viikolla aikamoisesti, kun twitteristä bongasin aikamoisen Interpol-jutun:

"Copies of Interpol new album were sent to press and many people have listened to it. It's just a matter of time until it gets leaked."

Aika ihmeellistä, että ko. bändin uusimman levyn julkaisupäiväksi on lätkästy syyskuun 7. päivä ja levy olis leakkaamassa nettiin jo näinä päivinä. Aika hullua. Nojoo, mutta Interpolia odotellessa oon hurahtanu aikalailla moneen muuhun bändiin - Arcade Fire, Justice, Daft Punk, Nada Surf, M.I.A., Jack's Mannequin, Kele ja Julian Casablancas on soinu aika tiuhaan tahtiin viime aikoina. Odotan innolla Arcade Firen uutta levyä, se tulee olemaan varmasti jotain tajunnanräjäyttävää.

Ei kai tässä muuta. Espanja voitti just Paraguayn, oli aika jännä matsi. Katoin tänään Shutter Islandin ja se oli muikea. Taidan lähteä tästä hakkaamaan vielä rumpuja ja juomaan Coke Zeroa. Adios!


Ps. Jos jaksat kuunnella vielä tämän tooooooosi hienon kappaleen, niin olen tyytyväinen! :
)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.