IRC-Galleria

Etini

Etini

Serious Jibber-Jabber

NÖFNÖF.Tiistai 07.09.2010 01:57


Moidoo. Käytiin juuri veljeni kanssa ajelemassa pyörällä tuolla kylällä, ihan muuten vain. Oli kivaa, siisti fiilis ku kuuntelet bloc partya, on pimeää, katuvalot valaisee eikä auton autoa tien päällä. Nähtii jotai kakaroita jotka leikki jotai vitun mahtavaa leikkiä (juostaan tien poikki ku rekka tulee ja toivotaan ettei jäädä alle). Khihi, mahtavaa. Nyt tiedän mikä on nykyisin kolarilaisten skidien lempi puuhaa.


Öö, Brandon Flowersin uusin levy leakkas täs hetki sitten ja oonpa sitä kuunnellu täs iha kiitettävästi. Aika paska levy btw, en paljoa siltä odottanut enkä paljoa saanutkaan. Tilasin deluxe editionin siitä, SIINÄ TULEE MUKANA DVD & JULISTE!!! Nooh, kaipa sitä kuitenki tulee jonku verran tässä kelailtua ennen Kings of Leonin uusinta levyä. Huomenna muuten tulee ulos ko bändin uusimman levyn eka sinkku, Radioactive. Odotan innolla. Nimen perusteella nyt kannattaa varautua kaikkeen, mutta njoo saapas nähdä mitä se sit loppuen lopuks on. Toivottavasti ei mitään paskaa tyyliin Sex on Fire. :)))
Sain töitä, "jee". Ala-asteelle luokka-avustajan hommiin muutamaksi kuukaudeksi. Vielä en oikein tiedä millon aloitan, mutta varmaan ihan tässä lähiaikoina. Oon taas tilannu iha vitusti kaikkea levyjä ja uudet farkutki ja jotai ääää. Rahan meno on vilkasta. Haluisin ostaa sen kalansilmäobjektiivin mut en taida raskia, koska se on niin kallis. :(

Ei kai tässä ihmeellisempiä täl kertaa, silversun pickupsien tahdissa hyvää illan jatkoa.





Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.