IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

1837Sunnuntai 09.03.2008 15:48

Ollaan Jussin kanssa seurusteltu noin 13kk, ja tää viikonloppu oli mun laskelmien mukaan kuudes, kun ei olla nähty olleskaan toisiamme. Voi pientä kun on kipee ;(

Mutta niin, eilen oli kiva naistenpäivä tyttöjen kesken! Oli Noora, Laura ja Johanna laittanu meille ruokaa! Oli muute kans tosi hyvää salaattia! Sitten katottiin romanttinen melkeen komedia, joka oli aika hauska, koska siitä pysty joka käänteen kertoo etukäteen :D Jokaikinen arvaus osu viel oikeeseen. Sitten pelailtiin vähän triviaalii, syötiin jätskii ja juoruttiin ja kahentoista maissa pääsin kotiin ^^. Oli kivaa, kiitos tytöt!

Yöllä olin tainnu jotain riehuu, koska illalla laitoin hiukset kiinni yöks ja aamulla ne oli auki, eikä ne oo ennen ikinä yön aikana auennu. Kännykkä oli myös sammunu, koska akku oli loppunu, vaikka nukkumaankäydessä se oli täynnä. Olin vissii unissaan laittanu sinne jonkun matopelin hyrräämään joka söi akut tyhjiks yön aikana.

En oo lukenu viikonloppuna lähes yhtään, vaikka oisin voinu. Äsken katoin Owen Wilson leffan ja muutamia sarjoja ja viel ois Nooralta lainassa lisää Owen Wilsonia! Mutta hyvää viikonlopun loppua kaikille!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.