IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

1838Torstai 13.03.2008 13:34

Eilen oli mukavaa saunoo Jussin kaa koulun jälkeen ^^. Tosi rentouttavaa <3
Ja täytyy sanoo et tää The Giant Leap on aika outo juttu, koska tää ei niinkun kuulosta kyllä suomalaiselta mitenkään päin :D Rupesin nyt kuuntelee ku tästä pöydältä niitte levyn löysin, vissiin sisko lainannu kaveriltaan taikka sit ostanu.

Katoin muuten kakkoselta jotain ihme bensa-asema sarjaa :D Se oli ihan kiva, vaikkakin tuntu aika tekemällä tehdyltä, niinkun äiti sanoo :D Kaikki vitsit ja juonikäänteet oli nähty kyllä niin monta kertaa jo monissa sarjoissa, mutta ihan kiva se oli silti. Outoo et kakkoseltakin tulee jotain ohjelmaa jota voi kattoo :O Lopetin ykkösen ja kakkosen kattomisen sillon joskus ala-asteella ku en jaksanu enää kattoo pikkukakkosta.

Niin ja sitten aattelin et voitais mennä Jussin kaa häämatkalle Cookin saarille :D Jossain tuol päin haluun kyl viel joskus käydä. Haluun nähä palmut ja valkoset hiekkarannat viel.

Tuli kans mieleen, et joskus lisäilin tänne kuvia aika ahkeraankin, mut tossa nyt sen aikaa kun Jussi on mun elämässä ollu, ei oo hirveesti ollu enää intressei kuvailla itteään :D En tiiä miks. Nykyään tänne sitten tulee kuvia vaan sillon kun joku on sattunu musta kuvan räpsäsee :D Vois nimittäin ottaa jonkun uuden kuvan oletukseks.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.