IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

niiiiin.
Eilen illal kurkku tuli kipeeks ihan naps vaan, menin nukkumaan.
Yöllä heräsin siihen, että hehkun lämpöä, jota en ikinä harrasta, yritin nielaista ja sattu hemmetisti, noh, kävin vessassa juomassa ja jatkoin unia.
Aamulla oli oli suoraan sanoen aivan törkeän kamala, mutta eka kunnollinen koulupäivä, lähdin siis kohti koulua. Ensinnäkin tulin koululle joskus 22 yli kaheksan, eli myöhässä kamalat kaksi sekunttia! Mutta luulen, että rehtori tuli tahallaan pitämään tuntia myöhässä, että kaikki uudetkin löytävät luokkansa ;D Tero ensimmäisenä totesi; oot myöhässä!
Kerroin etten kauheesti pysty puhuu ja et oon kipee, Tero käski mennä kotiin ;D
Noh, maailman kuivimman kokemuksen, rehtorin pitämän yhteiskuntaopin tunnin jälkeen, menin viemään lapun Päivölle, joska MUISTIN allekirjotukset ja kaikki!
Sitten mulla olikin hyppytunti, joka ottaa päähän paljon, haluisin siihen palkille tunnin, mut millekään kurssille siit palkilt ei enää mahu! Päätin siinä sitten että jäänkö kuolemaan kouluun, vai otanko Teron neuvosta onkeeni ja lähden kotiin, noh, katoin kelloa, bussi tulee koht, joo, meen kotiin.
Bussissa bussikortti alko temppuilee eikä suostunu millään näyttämään vihreetä valoa, en jaksanu jäädä venailee joten kuljin koneen ohi, siel oli joku tyyppi kuskin, joka ei ees puhunu suomee kunnolla eikä meinannu suostuu pysähtyy kun vaan sellasiin kohtiin joisson bussiåysäkinmerkit ja jonkun ihmeen takia tuolt reiteiltä on revitty ne merkit irti melkeen kokonaan ;D
Kävelin sit pysäkilt kotiin, josta oli myös hävinnyt bussipysäkinmerkki, kotona katoin mitä aineita huomenna löytyy, lysähdin sohvalle, iskä toi kuumemittarin, mittasin kuumeen, en muista paljonko oli ;D Nukahdin siinä sitten melkeen heti ja heräsin kun iskä huusi et menee lenkille, näin hyllyssä leffan ROUNDERS joka on ollu meillä varmaan kolmisen vuotta, mut kukaan ei ole sitä koskaan katsonut ja päätin nyt sitten sen katsoa, oli ihan jees leffa oikeesti, tuli vaan hirvee himo pelata korttia ;D
Noh, sitten tulikin ihmisiä kotiin, juttelin äitin kaa hetken e-pillereistä ja ehkäsystä, en tajua, että mistä tämäkin aihe lähti, no mutta sitten mulle tuli pää niin kipeeks, että lähin nukkumaan, kello oli ehkä sillon kaksi, nukuin viiteen. Viisitoistayli viiteen.
Nyt sitten kävin hakemassa tollasen reilut puollirasen LAHDEN lasin ja pistin sen täyteen mustaviinimarjamehua, aion nyt alkaa parantumaan, tai no ainakin aion alkaa parempaan kuntoon, koska huomenna nyt meen kouluun, niinkun sanoin, kaks tuntii menee vaikka päälläseisten ja keuhkokuumeessa.

semmosta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.