IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

aivokasvaimia varmaan.Torstai 31.08.2006 20:17

Nää päivät on kyl menny täs reilun viikon aika kätevästi, on huimannu vaan, eilen varsinkin oli pahin päivä, oisin varmaan kaatunukin kolmesti, ellei erinäiset ihmiset ois napannu musta kiinni. Oon aivan mahdottoman hidas, siis normaaliakin hitaampi, en niinkun voi ymmärtää yhtään mitään, siis tänä viikkona voinut ymmärtää, ruotsissa varsinkin, mun aivot ei toimi nyt ruotsiks.
Hyvin oon syöny, monipuolisesti ja säännöllisesti, hyvin oon nukkunu, vähän liiankin hyvin varmaan, koulun jälkeen väsyttää niin et saatan nukkua joku kaks tuntia ja yölläkin nukun yhdeksän tuntia. Ja silti pyörryttää ja huimaa ja horjahtelen vaan.
Ollaan nyt todettu et se on aivokasvain, taikka sitten sokeritauti taitai sitten pää ja verisuonet varsinkin on niin täynnä räkää ettei verta pääse päähän tarpeeks ja siks huimaa. Terkkarilla kävin tänään, ei se ollu paikalla ;/ ois saanu pistää reiän mun sormeen ja kattoo onks mun veres kaikki arvot kohallaan ja verenpaineenkin ois saanu mittaa, niin, semmosta.

Ja sit toinen asia, sain vastauksia mun kysymykseen ussanmaikalta, mukavaa kun kysymyksiin vastataan jotka vaivaa mieltä :D

Nyt enää tarviin vastauksen siihen et mikä mua vaivaa, ja nään uniakin koko aika et kuolen, aika pelottavaa :D Et jos kuolen jokupäivä tässä, niin hyvää loppuelämää kaikki :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.