IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

16.22!Torstai 12.01.2006 10:07

SISÄLTÄÄ ANGSTIA!


No voi, taas unohin mitä piti kirjottaa, jotain oli taas. Joten öö... kouluun?

Illallla, kolme viivaa silleen vaan.
miksei tänään oo perjantai?

oikeesti, tulin kotiin, olin ilonen, koska ipsu on ihkudaa ja sitten Ebony oli niin ilonen kun tulin kotiin, se vaan hyppijapomppi, ei oo tosi pitkään aikaan Ebony ollu niin ilonen kun kukaan on tullu kotiin, hymy vaan levis naamalle, et kerrankin kiva tulla kotiin. Noh, astuin ovesta sisään, laitoin laukun rappusille, kuten teen aina, laitoin lapaset laatikkoon, jonka jätin auki, kuten aina, kävelin jääkaapille, otin jugurttia isoon carlsberg lasiin, leikkasin muutaman siivun juustoo, laitoin ne suuhun ja kävelin koneelle, normaali kotiintulo siis.
Olin ihmeissäni, koska olin jo ollut viitisen minuuttia kotona, eikä krisu ollu huutanu mulle mitään, jopa viis minuuttia! Noh, hymynaamalla istuskelin koneella kunnes keittiöstä kuuluu PERKELE, en siihen sen enempää kiinnittänyt huomiota, kunnes äiti huusi et kuka on ottanu maitoa ja jättäny tölkin pöydälle, krisu vastas et iskä ja äiti huus iskälle, iskä vastas; "no mun syy se on kumminkin joten myönnetään, että jätin purkinpöydälle." Äiti siihen sitten ihmetteli, et kuka sitä maitoa on ottanut, ja käveli ulko-ovelle sanoen; "Eveliina sitä maitoa otti kumminkin ja jätti sen siihen pöydälle, perkele" :/
Ei kyllä tod kuulosta mitenkään isolta asialta, mut se on ihan hirveetä kun äiti syyllistää mut aina kaikkeen, mihin ei löydy tekijää ja väittää että valehtelen aina joka-asiasta ;/ Tai siis, ei se aina noin tee, mut aika usein, joka ei tod oo kivaa.

Noh, aattelin, että koska en syyllinen ole, en oo kuulevinaankaan ja laitoin soimaan Bad Religion - Broken, jonka kuuntelin bussissa ja se kuulosti niin hyvältä, että päätin kuunnella oikein ajatuksella muutamaan kertaan kotona. Laitoin ääntä silleen sopivasti ja aloin kuuntelemaan kunnes iskä huutaa; "Pistä se musiikki pois kun meiän täytyy äidin kanssa kattoa nämä poissaoloselvitykset Kristiinalle! Ajattelisit joskus muitakin!"
Taas suu väänty toistepäin ja laitoin musiikin pois.

Noh, onneks ne katto sen nopeesti ja pääsin kuuntelemaan Brokenin ja Harhakuvitelma - Hanipuppeli biisin :D

Krisu; "Eveliiiinaaaaa! Eiks niin et nenäkin voi puutuu jos puudutetaan hammas!"
Eve; "no mistä mä tietäisin"
Krisu; "nokun äiti ei usko..."

heippa, että tällästä tänään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.