IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

ysjystktyMaanantai 22.06.2009 02:06

Oo oikeesti oli ihanaa ku mentiin soutelee äitin ja sisaruksien kanssa, ihana ilta-aurinko <3. Kaikki sous vähän vuorotellen joten kukaan ei väsyny ja soudettiin melkeen Velskolaan! Saatiin myös Krisun kaa kunkkuidea, et voidaan soutaa kämppiin tänä vuon :DD. Haluuks joku mukaan? Seisoin kans veneen keskellä jonkin matkaa ja se tuntu just jännältä, koska en oo ikinä tehny niin. Jossain vaihees kyllästyin henkilöarvotukseen ja aloin kuuntelee musaa, joka oli ihanaa <3. Sit sielt tuli Taina ja Krisu ja Veeru yhty mun lauluun ja äitii hymyilytti ku oli niin hauska biisi :D.

Huomenna sitte vähän shoppailee ku on alennusmyyntei, vois koittaa löytää jotakin bikinii nyt ainakin. Mut on kyllä kivaa elämää ja hyvää fiilistä, vaikka mun yhet ystävyydet onkin nyt Kreikassa viikon joiden kaa oon ollu aikalailla paljon tässä ja tuntuu vähän oudolt kun nyt niille ei voi vaan soittaa tai jotakin ja kysyy et tehääks jotakin :D.

Northeria odotellessa ja tajusin et Diablo on aika kivaa, en oo ennen vaan kuunnellu yhtään, niin ei oo ollu meilipidettä. Mut jos jonakin iltana tuntuu et haluu rauhottua tai juttuseuraa tai kuuntelijaa tai riitapukarii tai muuten vaan nauttii illasta ja luonnosta niin mulle saa ilmottaa ja mennään soutaa <3_________<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.