IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

ntgrnmMaanantai 22.06.2009 16:45

Tittidiiii kesäääää <3 Hyttysenpistoi löytyy jo runsain määrin! Poimin tossa aamulla kitaran käteen ja harjottelin sointui muistamaan, mutta totesin hyvin äkkii et se on liian tappoo sormille ja muutenkin vaikeeta kun on kynnet! Joten jätin sen touhun aika nopeesti. Tajusin kyl etten tarviis plektraa koskaan, kun kynnet hoitaa sen homman kivasti, en sit tiiä et kauan ne sitä kestäis. Sit vähän myöhemmin poimin syntikan käteen, tai siis kävelin huoneeseeni sen äärelle ja rupesin soittelee Elämän Siipii, oli ihan hauskaa huomata et kaikessa epämusikaalisuudessani ja erittäin vajaavaisissa tiedoissa liittyen musiikkiin tai sen soittamiseen, pystyin silti ihan helposti muutamien biisien melodioita yhellä sormella pimputtelee nuotteja seuraamalla. Harjottelin myös vähän sointui tälläkin vehkeellä, ois kyl kiva joskus oikeesti oppia jotakin :D. Et opettajat huomio ilmottautukaaa! Oon kylläkin aika nopeesti turhautuva oppilas, koska haluisin osata kaiken heti.

Tajusin kans eilen et aivan ihana kirja joku Löytöretki Raamaattuun, Avain Raamattuun tms. Oon saanu semmosen vuonna 2005 riparin työntekijöiltä ku olin isosena ja nyt vasta sain sitä katottua kunnolla. Tosi kätsä kirja, et suosittelen jos jollakin jotain tommosta kirjaa on, niin avatkaa ihmeessä! :D Siitä tuli myös mieleen, et rasittaa koska tunnen itteni jo vähän vanhaks olemaan enää isonen esim. ens kesänä, mut oli niin kiva City-ripari ja tulossa on varmasti mahtava Elohovinleiri, että ei sit oiskaan niin kiva lopettaa siihen! Mut toisaalta pitää lopettaa ku on viel hyvä maku suussa. Mut haikeeta on. Pitää lähtee opiskelee jotakin et pääsee sit työntekijäks ;D

Oon myös venytelly nyt kahtena aamuna ja yhtenä iltana ja aattelin koittaa jatkaa tätä harrastusta niin kauan et oon venyvä! Kertookohan tää asioiden määrä jota haluun tänne nykyään kirjottaa, siitä että oon pitkästä aikaa taas innoissani ihan kaikesta? :D Se on ihanaaaa! :D Mut nyt lähen Jussin kaa shoppaa jeeejeee!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.