IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

dancedancedanceKeskiviikko 20.12.2006 13:14

Happoradio - Sinä

Musiikkisuositus tälle päivälle.

Ja sit eilen mietittiin Simon kaa et keitä kannattais pyytää Haluatko Miljonääriksi- ohjelmaan niiks kavereiks joille voi kilauttaa. Mun lokitiedostot ei ollu tallentunu just eiliselt, joten en voi olla laiska ja pastee kaikkee suoraan. Kirjotan nyt vaihtoehtoja.

1. Jack Bauer. Tottakai, yksi meidän molempien lempihahmoista, mutta todettiin, että ensin Jack karjuisi puhelimeen kovaan ääneen olevansa liittovaltion agentti ja pysymään rauhallisena, jonka jälkeen linja pätkisi, koska Jack juoksisi koko ajan terroristejen perässä, eikä sitten yhteyttä saataisi vakaaksi 30 sekunnissa.

2. Willy Fog. Tämä herra on viisas ja tietää kaiken, emmekä oikeastaan keksineet mitään syytä, miksei herra Fogia voisi kutsua. Hän tietysti on elänyt eriaikana kuin me, joten hänen tiedot voisivat olla sen takia hieman rajoittuneet.

3. Matlock. Tämä viisas salapoliisi, Simo tosin totesi, että Matlock lähettäisi salaisenagentin ensin tutkimaan asiaa, joten 30 sekuntia olisi liian lyhyt aika.

4. McGyver. Tämä ihmemieshän selviytyy mistävaan, mutta kun asia onkin joku, jota ei voi purkalla ja klemmareilla selvittää, ei tästäkään miehestä olisi hyötyä.

5. Dr. Phill. tässä herrassa miinuksena on tosin se, että hän ensin analysoi soittajan ja esittää tälle jotain itsetutkiskelukeinoa, jolla saada vastaus itse ilman apua, voisi mennä yli 30 sekuntia.

6. Jack Sparrow. Jack on viisas ja laskelmoiva tyyppi, jolla on suunnitelmat joka asialle varalla. Mutta luultavasti 30 sekuntia menisi miettimiseen, että miten hän itse hyötyy, jos vastaa kysymykseen.

7. Michael Scofield. myös viisas mies, mutta todennäköisesti juuri vastaushetkellä putki rikkoutuisi, seinä kaatuisi tai kattotippuisi, tai NOJAISI KUUMAAN PUTKEEN! joten ei hänkään kerkeisi vastata.

8. Rockhound. Armageddonin viisas, tästäkään ei oikein keksitty miinuksia, luultavasti vastaisi 30 sekunnissa, ellei sitten alkaisi miettimään omaa hyötyä, kuten Sparrow.

9. Elle. Se Blondin Koston blondi asianajaja, mutta luulen ettei hänen kynsinauhateoriansa mahdu 30 sekuntiin.

10. Horacio [?] Jos se nyt kirjotettiin noin, kuitenkin CSIn mies, joka tuntuu tietävän kaikan sormenjäljen viidesosan perusteella.

11. Nuuskamuikkunen. Meinasi aivan unohtua tämä viisas herra! Mutta Nuuskamuikkunen puhuu niin hitaasti, ettei vastauksen pointtia saa varmasti selville 30 sekunnissa.

12. Kaikki poliitikot. Vastaavat varmasti niin kiertävästi, ettei vastauksesta saa selvää, mutta viisaitahan hekin kai ovat.

Olikohan näitä enemmän? En muista. Mutta Willy Fog on varmasti se paras vaihtoehto.


http://lirama.net/song/62127

ihan mun ajatuksia, tie ajatuksiini.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.