IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

too long ooh billlyyyTorstai 21.12.2006 21:33

Noniin, tänään heräsin joskus aamulla aikasemmin kun normaalisti kun meen kymmeneen, koska aattelin et kattelen vähän tähtitiedettä aamulla kun jäi tehtäviä tekemättä.
Noh, heräsinkin sitten aikasemmin ihan turhaan, huomasin etten mä niitä osaa tehä, eikä ollu aamulla enemmän aikaa perehtyy asioihin.

Totesin muutaman kerran ei aijai au perkele ja lähin kouluun koirien keskeltä.

Sitte menin kouluun ja juttelin koko tähtitieteen tunnin Jennan kaa Hopeanuolesta ja muumeista. Minna myös meni viemäreitä pitkin turkuun. Oli hehkee ykkösruokailu ja kinkkua, sekä painonhallinnan kuunteluu jonka jälkeen tt;n tunti ja sain Terolt lahjan <3 Tero on just söpö. sit siinä meni esitelmii ja koht mantapossuki esitelmöi lauran kaa siel ja sitte sain siltki lahjan! <3 Tein kauheen spurtin sielt tunnilta et kerkesin bussiin ja SE OLIKI MYÖHÄS, eli oisin ihan hyvin kerinny ilman juoksemistaki. Ja sitäpaitsi juokseminen on ihan pyllystä ku aijaiauperkele niin.

Ja jokapaikkaa särkeny jo monen mont päivää, no muutaman ainaki.

Kuuntelin sitte musiikkia bussissa ja kävelin kotiin ja aiettä oli jalat niin kipeet, ettei ylämäkee meinannu jaksaa kävellä, mut jollain ihme voimalla sit pääsinkin kotiin asti ja siel oli semmone Ennakatkarapu odottamassa pihassa ja kaks epämäärästä miesautoo naapureitten pihas, varmaan joitain agentteja.

Koton heittelin vaatteita sinne tänne ja huusin Krisulle et lähetää selloo next bussilla ja se oli et okei, katottiin vähän muumeja ja lähettiin sitten selloon. Sain Terolt tiedon, et joulukirkos pitää ilmottaa opettajalleen et on paikalla ja sit voi karkaa jos pääsee karkuun, joten päätin tehä niin ja jäätiin kirkon kohal pois bussista. Ilmottauduin sille maikalle ja sit venailtiin siin Krisun kaa kunnes siin oliki liikaa maikkoja eikä enää uskaltanu karkaa ;DD

Mentii sitte kirkkoon ja oli muute hieno juttu! Mielettömän kiva.

Noh, Krisun piti kerkii viideks kotiin, joten ei me mihkään selloon enää keritty, noh Krisu sit myöhästy kasikutosest ja soitettiin iskälle et oisko se tulos kotiin et vois viiä krisun kotiin. Oli se siin kaupassa just ja sit hyppäsin kans kyytiin kun en jaksanu enää sinne selloon mennä, että semmosta tänään.

Oli tos välis vähän kaikkee muutaki, mut ei kaikkee voi jaksaa kirjottaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.