IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

1776Sunnuntai 29.07.2007 15:49

Kohta sitä ollaankin jo Kreikassa.
Tuoksun kolmelle eri hajuvedelle, jeijee, on se kivaa olla koekaniini.
Jussin kaa oli eilen kivaa, nyyhkyttää vaan kun koht kahen viikon ero ;/ Poimittiin mm. mustikoita.
Krisu kerto just et tuoksun voimakkaimmin pumalle.
Veerulla on huonot vitsit päivä. Mitä yhteistä on Elviksellä ja wolkkarilla? Norsut tykkää molemmista. Miten saa kaks norsuu samaan wolkkariin? pistää ne molemmat käyttämään rexonaa. Norsut tykkää wolkkareista ja ne ajaa wolkkareilla. Mitä yhteistä on Elviksellä ja norsulla? molemmilla on neljä jalkaa paitsi Elviksellä. tai vaihtoehtoinen vastaus; kumpikaan ei ole apina.
Eilen oli konfis. Perjantaina konfistreenit. Torstaina Paapan synttärit. Tänään Päivin synttärit. Oon pakannu jo melkeen kaiken, aika ennätyksellistä. Täytyy vielä muutamia osotteita keräillä ylös tuolta koneen uumenista, et pystyn lähettelee kortteja. Iskä sano eilen mulle et voisin kirjottaa kortit niinkun nyt jo valmiiks, kun äiti toi semmosia Savonlinna-korttei. Voisin niihin kirjottaa jo valmiiks et aurinkoista on ollut ja vesi on lämmintä! t. Eve ja sit lähetellä niitä sieltä Kreikasta.
Otan Raamatun mukaan, et on jotain luettavaa :D Haluisin kyl ottaa yhen toisenkin kirjan, mut en tiiä et mis se on ;/ Otan myös kolmet bikinit ja se varmaan kaikkia, varsinkin teroa kiinnostaakin :D Pitäs mennä suihkuu ja syyä jotain vähän lisää ku tosiaan ne synttäritkin.

think of me,
think of me,
think of me,
only me.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.