IRC-Galleria

HeNuliinikka

HeNuliinikka

"kai rakkaus on vain tarve olla joku muu
"en enää koskaan" ja blaa blaa... Joku kumma tunne tärähti päähän...mitäs v****a se siellä tekee? -en mä vaan tiedä...(.Kaikilla menee jakeluun???? ) Tapasin ihmisen, kerran, ja toisenkin.. nyt syön sanoja ja juon kuravettä päälle.
Olin asennoitunut elämään "me my self and I".. joku sekotti pakan. Voitteko kuviteella, SUUNNITTELEN huomista, tai siis seuraavaa päivää, jota yleensä en tee, ei pidä luuleman että ostan jo omakotitaloa ja suomenpystykorvaa tai edes farmariautoa.
EN koskaan ole ollut kovin suuri tunteiden palvoja. Vaikka elän enemmän sydämellä, kuin rationaalisuudella, en juuri sen,(sydämen) haavoittuvaisuuden takia ole juuri pitänyt olotilasta. Se johtaa tilanteesen jossa yritän järkiperäistää tunteita ja turhaudun...mutta....mutta.....
Jos rakastaa, on vaara tulla torjutuksi,jos elää on vaara kuolla,jos toivoo, on vaara vaipua epätoivoon,jos yrittää, on vaara epäonnistua,silti,on uhmattava vaaraa...vain varaa uhmaava on vapaa...sillä suurin vaaroista on olla vaarantamatta mitään..(jne)
Toivottavasti en joudu oksentamaan syömiäni sanojani takaisin. Kaikkihan näyttää kauniilta juuri suunnitelmissa, minuus muokkaa kaiken edukseen,joka sinällään on ihmeellinen uusiutuva voimavara,koska jostakin, aina, kaikkien pettymystenkin takaa,ihminen aina löytää itsensä toivomasta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.