IRC-Galleria

HeidiRoxx

HeidiRoxx

Pretty in pink, wicked in black

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Aamulenkki.Sunnuntai 06.04.2008 10:56

Haa, oltiin hulluja ja lähettii Niinan ja koiran kans viidelt aamul pihalle :D Nousin jo 15 yli 4, oli joo kivaa yrittää hiljaa tehä aamutoimet ku koira haukkuu ja ulisee vieres, eikä pysyny millää hiljaa -.-
Sit me lähettii pihalle, Ukko haukku postimiehen joka säikähti pahanpäiväsesti. Koulunpihal nähtii Ninnu, oli kivasti pimeetä, hiljasta ja sumuista. Mustarastas oli ainut joka rikko rauhan laulullaan (ja Ukko ulis tietysti kuoros mukana minkä kerkes...)
Kävi sitten vähän vastoinkäymisiä koiran kans. Puol 6 istuttii pöyryn penkille syömään leipiä, koirapa tempas ja vetäs Niinan leivän kitaansa tosta noin vaan ilman lupia. Oli kyl huvittavan näköstä, vaik koira saikin (hiljaset) huudot niskaansa.
Seuraavaks joskus 15 min pääst koira riehaantu iteksiään ja näykkäs Niinan takkiin reijän, eli hyvin menee. Sitä oli kiva hyssytellä ja rauhotella siinä herkkujen kans ku yks taas vaihteeks huutaa ja haukkuu siellä täyttä päätä. Ihme ettei ihmiset heräilly ikkunoihi kattoo mitä me möykättii siel.
Mentiin taas sinne penkille istuu ja täl kertaa syötin koiralle makkaroita ja herkkuja. Sil oli kans jano ku oli vetässy sen metukkaleivän.
Kello oli noin 15 vaille 7. Jatkettiin matkaa ja mentiin yhtien rappusten yläpäähä istuu yhelle aidalle. Koira sit meni kaivaa sinne aidan toiselle puolelle, ja tuli kattoo ku me syötii omenoita. Annoin sille omenanpalan, ja koirapa sitte lähti ja kiskas mut sinne kuoppaan päin. Tipuin suoraan aidalta selälleen maahan ja koira kisko mua maassa. Takki oli tämän jälkeen sitten mukavan ruskea.
Sitten mäntiin jo kotiin, kun ei meinannut koira enää rauhottua ollenkaan ja päivä alko valkenemaan. Kotona oltiin vast klo 7.20, ja koira vaan jatkaa sitä riehumista...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.