IRC-Galleria

HeidiRoxx

HeidiRoxx

Pretty in pink, wicked in black

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Heyhey!Lauantai 20.03.2010 13:26

Eilen oli taas jees stadin reissu ft. Laura & Venla. Tässäpä siitä lyhyesti.

Ekana hakee liput Shutter Islandin klo 17.45 näytökseen kinopalatsissa. Sitten vuorossa oli hese, josta suunnattiin Keltaseen Jäänsärkijään. Sieltä en sit löytäny sitä Bachin levyä mikä mun piti ostaa. Suunnattiin siis Äxään. Siin tuliki sit Paavo ja Tuomas vastaan, kumma kyllä miten stadi on pieni paikka ku tuttujaki näkee. Äxästä sitte löyty se levy jonka sain ostettua (soi nyt <3).
Seuraavaks käytiin Leather Heavenis piipahtamas pikasesti. Oi helvetti oisin voinu jäähä asumaan sinne mut meil oli jo valmiiks kiire. Ens kerralla jään sinne pidemmäks aikaa.
Sit kamppiin, sieltä sain kun sainkin ostettua sen kivan vyön Morticiasta <3 Ah. Nahkaa, niittejä, ketjuja & renkaita, nam. Sitte kävin hakee mustan bandanan Ninjasta itelleni.
Sitten leffaan. Se leffa oli iha friikki mut hyvä. Piilareiden kans oli vaan ongelmia ku oli HIEMAN ilmastoitu koko leffateatteri, tuuli melkee nii että ujels ja must tuntu et koko silmät ois tippunu kohta päästä ku ne kuivu nii pahasti. Onneks helpotti sit ku pihalle päästiin. Sen jälkee sitte Sokoksesta nopeesti Venla kävi ostaa juotavaa ja sit lähettii himaan.

Ens kerraks ostettavaks jäi sit viel ainaki punanen bandana, aurinkolasit, ketjut rockshopista ja sit sellane kiva paita fiorellast.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.