IRC-Galleria

In`kivääri

In`kivääri

Suurien asioiden alussa on aina Äiti.

Uusilla urilla.Perjantai 05.01.2007 14:15

Noniin toverit. Paha olo on jatkunut nyt hyvin pitkälti tasan kaksi viikkoa. Mieli tekee vain salaattia, salaattia ja salaattia. Outo juttu tämä raskaus. Tervehdyttää ihmisen. Tein juuri tulevaisuuspäätöksiä, eli olla olematta huolissani työhönmenosta, sen teosta ja arvelin lopettavani juuri alkuun saamani projektin. Eli ennä mukaan aloittelevaan yritykseen. Ei sitä tässä kunnossa edes jaksa kuin myös kuitenkin 6kk päästä pitäisi lopettaa tyystin. Jos keskittyisi vaan siihen, että ehkä pääsee työkkäriin asti ensi viikolla, jos jonakin päivänä ei vaikka olisikaan niin paha olla :)

Tuntemuksia ei oikeastaan ole, sillä fysiikka jyrää yli kovaa kyytiä. Ja jos iltasella onkin parin tunnin rauha pahalta ololta, se aika menee miettiessä, että millainenhan minun lapsestani kasvaa. Ei ollenkaan miettiessä raskaanaoloa tai synnytystä ynnä muuta ylimääräistä ja pakollista.
Lataan nyt rauhoittavaa musiikkia mp3-tikulleni ja yritän käydä edes 30 min kävelyllä. Tällä sisälläolon vauhdilla kuntoni on pian niin huono, etten jaksa olla edes raskaana.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.