IRC-Galleria

Ei vieny virolaiset saunaa.Lauantai 28.06.2008 03:33

Pärnun hiekkarannat on Viron hienoimmat. ("Viron, öö?") Mut hei. Se on oikeesti hieno mesta. Tosin tää Itämeren "puhdas vesi" oli ihan just sen väristä ku vois kuvitellaki. Kai sitä pitää siis lähtee Välimerelle löytääkseen kunnollista ja kirkasta merivettä.

Selvästi tuli pientä relaxingia tuol. Nyt jaksaa taas tätä Suomen niinkutsuttua KESÄÄ. (Tääl on kuulemma satanu?)
Okeii, Pärnussaki sato. Mut. Eisemitään! Koskaolen optimisti. Niin ei se mitään. Shoppaillessa se aika kuluu yhtä mukavasti... Ja ulkoilla sitä pystyy pilviselläki. (Tiedän, luitte "pilvessäkin")

Sitte vielä ku naapurimökit miehittää suomalainen jalkapallopoppoo.. Hhah. :D "Vittu!!" "Mä meen eka suihkuun!!"


Niin. Kyllä suomalainen suomalaisen tunnistaa vaikka lähettäis Afrikkaan.




Tooodella outoo (vaikkaki loogista) oli se, että ne virolaiset todellaki osas suomea. Ja sitä ku ei ihan käsittäny, niin yrittää niille sopertaa jotain eestiä ja ne vastaa puhumalla suomea ja sitte... sitä tuntee olonsa vähän tyhmäks.


(Tosin on aina yhtä hauskaa testata niiden kielituntemusta enkussa. Me soomalaiset taidetaan viedä siinäki muita kuus-nolla, vai?)
((Enkusta puheenollen, syksyllä Lontooseen<33 Te ette oikeesti tiedä miten odotan sitä. Se on paikka missä oon jo kauan halunnu käydä... Enkkua enkkua enkkua enkkua ja enkkua, siellä saa puhua enkkua ja todellakin, ne kaikki ymmärtää (tottakai ne ymmärtää) joten ymmärrys on kaksipuolista ja ah, hankin paljon brittituttuja ja ah, siitä tulee jotain YYBERIÄ<3))

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.