IRC-Galleria

Jörmungandr

Jörmungandr

Sininen kosminen käsi.
Parhaita maanantaita taas vaan moi. Arska möllöttää. Ulkona heiluttu. Piti mennä suihkun jälkeen nukkumaan, vaan kuinkas kävikään. Mahtioloissani ajattelin, joskos illalla sitten. Tämän kaiken syömisen, punttailun ja suihkusessiottelun jäljiltä kyl tekis pienet koomat taas vetästä. Mut äh. Tähän mä aina sit jumitun.

Kieltämättä kaikessa ihanuudessaan on vähän lopunajanmerkkien oloista taas. Mä jo kolmevuotta sitten pohdin milloin ensimmäinen jenkkien provosoima ydinlaukas lähtee. Ei varmaan kaukana ole. Bin Laden on kuollut, ne sano aamun uutisissa. Ois niin kiva kun se pilvilinna oiskin totta. Mulle riittäis sekin.
Vaikka tämä kehitysprosessi kaikessa tuskaisuudessaan onkin antoisaa, mulle riitäis hyvin simppeli onnikin. Mutten ole simppeli, vaikka kuinka sellaiseksi tekeytyisin, ei simppeli onni ole mua varten.
Onni itse on.

Itseasiassa mä ja onni tullaan sen verran hyvin juttuun, että välillä tuntuu kuin oisin itse keksinyt onnen ja yksin sitä vuoroin hypistelen, ,vuoroin jahtaan. Tuntuu välillä ympärille katsoessa, että taidan kyllä olla maailmankaikkeuden ainoa, jonka missio on puhdas onni. En sano että autuus kun uskovaiset ja valaistujat on varastanut sen.

Onnea on myös toukokuu, joka alkoi ilmeisellä menestyksellä jälleen.
Onnea on saada odottamattomia syntymäpäivälahjoja, joita ei osaisi koskaan edes ymmärtää toivoa. Toisen perässä laahaavan lahjuksen luojankin törmäsin täysin vahingossa ja siihen pyrkimättä. Eikä se ollut huono sekään sitten. Oikeastaan hyvä.
Helpottavaa jopa.
13. 5

tätäkään sen enempiä alleviivaamatta,köhköh

Sinua ohjaava numero on kolmetoista, läsnäolon kosminen sointu, jonka tehtävänä on olemassaolon sietäminen. Tässä soinnussa yhdistyy numerosyklin kaikkien aikaisempien numeroiden yhdestä kahteentoista voima.Numero kolmentoista vaikutus saattaa aiheuttaa kosmisen yksinäisyyden tunteita, jotka ilmenevät irrallisuuden ja erillisyyden olotiloina - ‘’olemassaolon sietämättömänä keveytenä’.

Love living ja niin edelleen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.