IRC-Galleria

K

K

Olisin kiitollinen, jos juttelisit vain jos aiot jutella. Eli sit kun vastaan sulle, vastaathan muutakin kuin aha, juu, ok, hymiö, tms.

Blogimerkintä

« Uudempi -

Galtsu-heruttelustaPerjantai 16.05.2014 02:40

2004-2005 noin 500 naista lisäsi mut tätä kautta Meseen. Ja ehkä sama määrä laittoi mulle täällä kommentinkin.

Edellisen vuoden sisään en muista että yksikään nainen olisi alkanut jutella mun kanssa täällä. Ja Meseähän ei ole enää edes olemassa. Skype kyllä on, ja itsekin sitä käytän, mutta en näe syytä mainostaa sitä tunnustani täällä, en usko että kukaan kuitenkaan lisäisi mut sinne.

Eli noin iso on sosiaalisten medioiden nousun vaikutus herutteluihini. Nyt ihmiset vaan jauhaa niiden vanhojen tuttujensa kanssa Facebookissa ja muualla. Ja laittelevat peukkuja. Jakelevat vaikka mitä ketjukirjeitä ja trendi-ilmiöitä ja hupaisia kissavideolinkkejä ja muuta vastaavaa.

Chattejakaan ei enää käytä juuri kukaan. Joskus treffasin Kissin chatin kautta vuodessa 20-30 naista. Päivässä saatoin saada jopa 10 naisen numbat/maili-osoitteet. Jopa tunnissa. Siksi aikoinaan tälle sivustolle liityinkin, että voisin linkittää kuvani naiselle chatissa. Mulle tämä oli siis Chat-galleria. Ei niinkään Irc-galleria.

Silloin joskus noin 10v sitten täällä oli "rollipoliiseja", jotka ilmiantoivat ylläpidolle ne, keillä on nikki täällä, mutta jotka eivät käytä IRC:iä. Jossain vaiheessa meno hiukan vapautui - ei ollut mitään väliä tietääkö edes mikä on IRC.

Aikoinaan oli myös Kiss-galleria. Samanlainen kuin tämä, mutta Kissin chatin käyttäjille. Olin sielläkin. Samalla nikillä. En siis sillä mitä Kissin chateissa käytin. Kissin chatissa käytin nikkiä DADA.

Jossain vaiheessa NRJ:n chatista tuli paljon suositumpi, ja parempi. Sielläkin pyörin samalla nikillä. 2-3 tuntia päivässä muutaman vuoden ajan.

Ehkä useimmilla sitten on jo täynnä se ihmismäärä mitä haluavat tuntea. Ei mitään kummempia haluja tutustua uusiin ihmisiin. Saada uusia kavereita. Käydä treffeillä.

Edellinen jota tätä kautta tapasin valitteli minulle yksinäisyyttään, sitä että ei ole kavereita. Toisaalta otti yhteyttä minuun heti kun tiesi että haluaa erota poikakaveristaan. Silti sanoi minulle että ei etsi suhdetta tai uutta kumppania. Ok, ei siinä mitään. Treffattiin. Vaikutti ihan hyvältä. Oli mukavaa olla hänen seurassaan. Hän oli melko sellainen kuin olin olettanutkin.

Eräänä päivänä hän sitten sanoi, että haluaa että lähden pois. Parin tunnin itkujen jälkeen paljasti että miksi - rakastaa yhä x-poikakaveriaan. Tietää ettei voisi rakastaa minua. En kysellyt, ja tuskinpa olisi osannut selittääkään millä tavalla en ole sellainen että voisi minua rakastaa. No, ei kai siinä mitään. Mutta kun kysyin haluaako jatkossa olla kanssani tekemisissä, niin vastasi että ei ainakaan aktiivisesti. Eikä sitten ollutkaan tapaamisen jälkeen missään yhteydessä minuun. Eli ensin halusi kavereita, sitten kun huomasi ettei rakastu minuun, en kelvannut edes kaveriksi. No en tajua. Vaikka, enpä kyllä itsekään enää ollut yhteydessä häneen. Mielestäni se oli hänen tehtävä.

No, kerran hän sitten laittoikin minulle viestin, melkein vuosi tapaamisemme jälkeen. Mutta se ei liittynyt minuun mitenkään. Se liittyi siihen, että minulla oli valokuvia hänen x-kämppiksensä asunnosta, ja ne kuvat saamalla hänen x-kämppis säästäisi 500-1000 euroa (koska vuokraisäntä ei ollut palauttanut takuuvuokraa, koska asunnon kunto oli muka heikentynyt). Lähetin ne kuvat hänelle, ja laitoin pitkän sähköpostin, jossa toivotin hänelle kaikkea hyvää ja muuta soopaa. En muista että hän olisi vastannut siihen viestiin.

Miksi minulla oli ne kuvat? Koska siksi alunperin tapasimmekin, että ottaisin kuvia hänen uudesta asunnostaan, ja sen vioista. Tapasimme siis samana päivänä kun hän muutti siihen uuteen asuntoonsa x-miehensä luota. Nopeaa toimintaa. Joka ei johtanut "mihinkään".

Tuo oli vain yksi VIIDESTÄ naisesta, joiden kanssa olen joskus viestitellyt netissä, ja sitten ovat lopettaneet sen viestittelyn mun kanssa yllättäen. Ja sit löytäneet jonkun. Ja olleet suhteessa. Sit suhde on tyssännyt. Ja about samana päivänä naiset on laittaneet viestin minulle. Ja monelleko muulle, sitä en osaa arvailla. Ei ole todennäköistä että kaikilla minä olin se ainut "laastarikohde".

Se on sitä kun miehet pörrää naisten ympärillä, ja sit naiset jatkuvasti laittavat nuppuaan soukemmalle ja soukemmalle, karsivat ja karsivat, ja sit lopulta joku pääsee pörräämään ytimeen asti. Ei siittiöistäkään kuin yksi lopulta pääse munasoluun tunkeutumaan. Tai sit ei yhtään. Niistä miljardeista. Sama meininki netissä.

Sit jos se joka on selviytynyt voittajaksi, ja hedelmöittänyt munasolun - jos se raskaus meneekin kesken, niin niiden vanhojen nettiheilojen heruttelu jälkikäteen on vähän samaa kuin poimisi siittiöitä lattialta. Että josko tästä olisi hedelmöittämään. Tai tästä. Tai tästä. No kuinkakohan todennäköistä?

"Ei, en minä hae suhdetta, haluan vain tutustua mielenkiintoisiin ihmisiin, joten tulisitko sieltä lattialta minun housuihini?"

Joo, tottakai tulen!!! Olenhan mies. Näppäimistöä napsauttamalla olen valmis ihan mihin vaan joku tuntematon etäisesti jostain tuttu nainen minua haluaa. Joten bring it on vaan. Here I am, in the land of the morning sun. Jos tuukseen nilee.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.