IRC-Galleria

Mäikky

Mäikky

'SCREAMWORKS: Love in Theory and Practice

Helldone 30.12Keskiviikko 31.12.2008 15:07

Ihan mahtava päivä.

Istuskeltiin kaverin kanssa baarin puolella ja bongailtiin kaikenlaisia julkkiksia kävelemässä meidän ohi. Esim. Bam Margera ja sen tyttöystävä ja sit Andy McCoy käveli ihan senttien päästä meistä! :)

Lisäksi sit bongailtii NGT;n Anttii moneen otteeseen, videokameran kanssa se siellä kierteli. Sit bongailtiin NGT:n crew ja joitakin muitakin NGT:n pojista. Saran laulaja käveli melkeen jatkuvasti meistä ohi ja samoin Juhani Merimaa. Samoin Jussi 69.

Sitten kun aika läheni päätettiin mennä jo yleisöön odottamaan, jotta nähtäisiin edes jotain NGT:n setistä. Olin ihan varma ettei päästäisi kovinkaan lähelle, mutta olin väärässä. Sain todella hyviä kuvia ja sieltä missä seisottiin näkyi todella hyvin lavalle, tai ainakin Jonne ja Antti näkyi just sopivasti;) Hyvä setti oli! Mut One Last Shot jäi uupumaan;/ No ei aina voi kaikkia biisejä soittaa:)

Keikan jälkee mentiin taas suunnilleen samoille paikoille istuskelee ku aluksi ja ennen ku huomattiinkaa niin The 69 eyes alotti. Ihan out of the blue. Ei sit enää mahduttu ollenkaan yleisöön, änkesin yleisöön ottaa kuvii ja sit istuskeltiin ja kateltiin keikkaa telkuista. Mut tää ei todellakaan ollu mikää kovin huono homma, sillä NGT:n pojat käveli sit siinä ohi ties kuinka monta kertaa ja oli ihan mahtavaa<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.