IRC-Galleria

Mäikky

Mäikky

'SCREAMWORKS: Love in Theory and Practice

YOU FINNISH FUCKIN' ROCK! Mäikyn Vappu.Perjantai 01.05.2009 16:26

No siis joo.

Lähdettiin Papen kanssa ekaksi katsomaan Lakitusta Kauppatorille ja juotiin siinä sit pikkasen. :)
Mentii sit sen jälkee Hartwalille, jossa Enrique esiintyi. Mun ennakko odotukset herraa kohtaan ei olleet kovin hyvät, aattelin setin olevan aika keskinkertanen ja lähin sinne alunperin vaan Papen seuraksi. Mutta keikan jälkeen voin sanoa, että herra sai kyllä täältä uuden fanin. :)

Mutta siis todella hyvän keikan veti. Meidän paikat oli permanto F:ssä, siis ei ihan kauimpana, mutta ei sit kovin lähelläkään. Onneksi ihmiset rupesi, turvamiehien kiellosta huolimatta, ryntäilemään sinne lavan reunoille. Joten siis mekin sit rynnättiin sinne ja päästiin tosi lähelle aina välillä. Paitsi silloin kun turvamiehet tuli aina aika ajoin hätistelemään omille paikoille.

No siinä lipussa luki, että valokuvaaminen kielletty, joten otin mun paskemman kameran mukaan, jos vaikka ne ois takavarikoinu sen ovilla. No vähän vitutti kun toi laatu on mitä on.... no mutta onneksi otin vähän videokuvaaki, niissä on parempi laatu.

Vähän hienoa, että Enrique oli opetellut vähän suomea ja veti sitä Vodkaa lavalla ja otti ihmisii sinne lavalle sekoilee... :) "I think I'm little drunk" :) Se mies joka pääsi laulamaan oli niin paras ja hassu. :D

Joo, no mutta luulin, että tiedän vaan pari Enriquen biisiä, mutta yllätyksekseni huomasin laulavani mukana melkeen jokaisessa kappaleessa. Jostain alitajunnasta kai ne sanat sitten ilmaantu.
Rhythm Divine, Bailamos, Somebody's me, Hero, Taking back my love, Can You hear me.... kaikki hitit.

Enrique sitten sen vikan biisin aikana rupes ryntää sinne yleisön sekaan, ja kaikki juoksenteli ympäriinsä. Hih, tunnelma oli ihan katossa:) Kaikki taputti, heilu ja tanssi mukana.

Joo, no keikan jälkeen hehkutettiin Enriqueta Papen kanssa junamatkalla keskustaan jatkoille. Se juna oli täynnä, SIIS IHAN TÄYNNÄ. Sinne ei ois mahtunu ees pientä lasta enää. Mentiin sitten Mäkin kautta kattelee, että mihin baareihin ei olisi niin kamalaa jonoa ja valitettavasti päädyttiin KY:lle... :/ Joo no ilta siellä oli sit ihan ok. Juotiin yhteensä joku 15 salmarii.... oltiin pikkasen sekasin loppuillasta... :)

Joo, mutta siis. Menen kyllä varmasti katsomaan Enriqueta uudestaan, jos Suomeen vielä tupsahtaa. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.