IRC-Galleria

Mäikky

Mäikky

'SCREAMWORKS: Love in Theory and Practice

Sibbo goes CRAZYYYYSunnuntai 07.06.2009 22:07

Joo Negative Sipoossa 6.6.09.

Mentiin Chirian ja sen kaverin kanssa keikkapaikalle joskus ennen ku Winyls alotti niitten setin. Huomattiin pian, että aikataulut kusi pahasti, bändit alotti todella paljon myöhemmin ku ois pitäny.
Winyls oli hyvä, tykkäsin todella. Ja aika kulki nopeasti. Sitten ooteltiin siellä HYYTÄVÄN KYLMÄSSÄ kesä? säässä ja toivottiin ettei tulisi sadetta. Onneksi ei tullu koko iltana. :)))

No Winylsin jälkeen lavalle asteli joku fucking INTIAANIbändi. Se oli joku paikallinen bändi ja ois ehkä ollu ihan jees parin biisin ajan...mutta ne soittiki yli tunnin. Se oli aika shokki, ketään ei oikeesti kiinnostanu. Ja ne oli ihan vihasii yleisölle ku kukaan ei ollu mukana, mut hei haloo se bändi oli ihan outo. Ja pahinta kaikista oli se, että ne aikataulut kusi jo muutenki tosi pahasti ja sit viel noi päätti soittaa yliaikaa!!!

No joo, ne sit lopetti ja venailtiin vaan sit siinä lavan edessä KYLMÄSSÄ. Negativen roudarit rupes roudaamaan kamoja ja Jaykin tuli kasaamaan sen drumsettejä. Ja sit ne alotti!!! Alkumusat rupes soimaan ja tyypit tuli lavalle. Jee! A devil on my shoulder pärähti soimaan ja kaikki rupes riehumaan:D Siellä oli jopa pienimuotoinen pitti siellä yleisössä meistä vähän kauempana.
No keikka itessään oli ihan mahtava, pitkästä aikaa ihan tosi great.

Jonne sitten jossain välissä ilmotti, että järjestäjän taholta on tullu sellasta, että niitten pitää kohta puolii lopettaa!!! Se oli niin idioottimaista. Pääesiintyjä joutuu lyhentää settiä, hei haloo! Ois lyhentäny sen hitsin INTIAANIpändin settii...

Ku sitten Negsut lopetti niin mentiin hengailee sinne lavan vierelle ja kohta sieltä ilmesty Snackki. Se oli niin sulonen, päätin sit halata sitä ku ei ollu kynää, jotta oisin saanu nimmarin. Sitten tuli Larry ja se kerto, et Jonne on kipeenä tuolla makoilemassa, että se ei varmaankaan tuu tänne moikkaamaan. No hankin sitten yhteiskuvan Larryn kanssa:) Ja sit tuli vielä Jay.

Hih, oli kyllä NIIIN hyvä keikka, en jaksa odottaa seuraavaa. <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.