IRC-Galleria

Mäikky

Mäikky

'SCREAMWORKS: Love in Theory and Practice

Ruisrockki 2009 :)Maanantai 06.07.2009 15:20


PERJANTAI:

Ekaksi Dead By April . Oli ihan hyvä, olin kuullu sen niiden hittibiisin joku kaks viikkoo ennen ruissii, ja se oli ainoo biisi jonka tiesin, mut mun mielestä ihan kiva bändi. :)

Sitten DEATHSTARS. OHMY, ihan mahtava! Mun yllätykseksi näiden keikka oli mun mielestä paras koko Ruisrockissa. Night Electric Night alko ja olin ihan myyty. Cat Casino ja Whiplasher Bernadotte. <3 Niitten välispiikit oli niin hyvii!! " I want ecstasy.";) Ja Blitzkrieg Boom, ihan mahtavaaaaa. Joo, menetin ääneni jo näiden aikana. :)

Disturbed. Olin oottanu näitä ihan kamalasti! Joo no mentiin sit sinne yleisöö, niin enhän mä koko keikan aikana sit nähny yhtään MITÄÄN. En ees screeniä. Mun edessä oli niin paljon isoja ja pitkiä miehiä.... se "vähän" lannisti sit siinä. No keksin sit et kannattaa hyppiä koko ajan, niin nään ees vilaukselta bändinki. Joo ja kiitos sille varmaan satakiloselle miehelle joka seiso mun jalkojen päällä. Tosi kiva! No mut TOSI HIENOA oli se, et bändi soitti HELLin. Se on mun favorite. <3 Se tuli kyllä suurena yllätyksenä. :)

Slipknot. Joo näitäkin olin oottanu toooosi paljon. Päätettiin mennä sinne lavan reunaan, ettei jouduttais mihinkää pittii ku mulla oli kameraki, mut tietty siihen meijän lähelle niit sit kehkeyty. Joo no mä missasin ihan kokonaan ekat biisit ku ihmiset kaatu mun päälle ja mä keskityin siihen, et pääsisin sieltä maasta ilman et jäisin jalkoihin.... joo olin siellä alimmaisimpana varmaan joku 7 ihmisen alla. Pikkasen sattu, kyynerpää auki. Onneks kamera säästy, se oli mun kädessä. En näitäkään paljoa nähny ku oli TAAS niin isoja ja pitkiä miehiä edessä. Screeniltä välillä näin. Oh ja ainoo kerta ku näin Coreyn oli ku se sylki ja sitä sylkee putos sen paidalle:DDDDD Hahha. Joo ja no sillon ku kaikki meni kyykkyyn, sit vihdoin näin jotain. :DD Mut joo ei soittanu Pulse of the maggotsii, vaik se on niitten paras. No mut onneks soitti kuitenki muit hyvii. Tosi hyvä keikka. Oli kuulemma Turussa näitten aikana ollu jopa pieni maanjäristys... hah:D



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.