IRC-Galleria

Mäikky

Mäikky

'SCREAMWORKS: Love in Theory and Practice

Placebointia 15.11Tiistai 17.11.2009 23:09

PLACEBO 15.11.09 Helsinki Jäähalli

Valot pimenevät ja ihmiset kiljuvat. "Aurinko" alkaa pikkuhiljaa ilmestymään lakanalle ja tausta nauhoilta soi Speak In Tonguesin kohta "hoo-ooo-hoo-oo". Kyynel silmässä odotan jännittyneenä jatkoa. Tatta ottaa videota. Huudan. Aurinko häviää lakanalta ja tulee taas pimeää. Kaikki huutavat, taputtavat, kiljuvat ja sekoavat. Sitten lakana putoaa ja näen vain valkoista. Kuulen For What It's Worthin alkuriffit.
Näen Brianin - aivan meidän lähellä.
Tällä hetkellä kaikki muut asiat unohtuu.paitsi yksi. PLACEBO.

For What It's Worth
Biisin ensimmäiset 20 sekuntia näen vain valkoista. Ja sitten Brianin kauniit kasvot. Vähän nolottaa- kyynel silmässä hypin ja pompin, riehuin ja lauloin, kuin jokin pieni teinityttö. :)
Kiva alotusbiisinä. Vaikka kuitenkin on ikävä Kitty Litteriä. C-kohta ihan mahtavaaa<3 "Got no friends, got no lover." Ja Brian osoittaa meihin päin. Juuri meitä. Mitähän tuokin sitten tarkoitti? :)

Ashtray Heart
Alkoi suoraan FWIW jälkeen. "Cenicero, cenicero Mi Corazón de cenicero"-huudan tuota kohtaa niin lujaa, että ääni melkein lähtee. jo nyt. Todella hyvä biisi livenä. Ja tykkään muutenkin. Steff tulee moikkaamaan meitä lavan vasemmalle puolelle. :) ja eka "KIITOS" Brianilta.

Battle For The Sun
"I will battle for the..... _____ "
-SUN!!!
"Kiitos!"

Soulmates
Niin kaunis. Taas kyynel silmässä. "Soulmates never die"

Speak In Tongues
Yksi mun lempibiiseistä. Joten siis tietysti sekoan ihan tyystin. Alku menee kokonaan ohi. Olen aivan pyörtymäisilläni ja tuntuu ihankuin leijailisin ilmassa. Loppu-osassa tulin taas "tajuihini". Ja huusin niitä sanoja kuin jokin hullu. Rakastan sitä loppua. Siinä on kaunein sanoma, minkä olen koskaan kuullut. <3<3 + kun taputetaan siinä väliosassa kaikki eri aikaan ja Stef ja Brian naureskelee meille. :))))

Follow The Cops Back Home
Taas kyynel. Aivan ihana. "I'm medicated, how are you?"

Every You Every Me
Heti aluksi Brian saapuu siihen ihan meidän yläpuolellemme kitaroimaan ja katsoo silmiin. Nam. Siinä vasta mies. Mahtava biisi. Vaikka onkin ehkä yksi tunnetuimmista Placebon biiseistä, se ei silti ole kulunut lainkaan. Ainakaan mun mielestä. Hypin ihan hulluna.

Special Needs
Yksi illan parhaista. En yhtään arvannu, että tämä biisi iskisi muhun niin hulluna (oon kuunnellu ihan liikaa tätä biisii ja vaihdan aina kotona biisiä jos tää tulee). Mutta joo, itkin, siis oikeesti ITKIN tässä biisissä, heti ekasta riffistä lähtien. Niin kaunista<3 "Remember me!"

Breath Underwater
Myös yksi illan parhaista. Todella hyvä livenä:Siis HIENOOO!
Hyvä meininki!

Because I Want You
Gambodia-versio. Nam. Aivan mahtava. Stef soittaa valkoista pianoa ja Brian akustista kitaraa. Jotain kauneinta. Toivoin, että tämä biisi olisi kestänyt kauemmin. Kyynel silmässä tätäkin katselin ja kuuntelin. Brian lauloi niin kauniisti ja näytti niin kauniinkomealta. Ja Stef tyylikkäältä pianon takana. Ja Steve suloiselta rumpujen takana.

Twenty Years
Let's Get Funky! "more than meets the eye"- tehdään Tatan kanssa se silmäjuttu, mutta Brian laulaa silmät kiinni, eikä näe sitä. Stef taitaa sen nähdä, kun vähän hymyilee sinne meihin päin. Aivan ihana biisi, sopii hyvin tonne soitettavaksi.

Julien
Yks mun henk.koht lemppareista. Jotenkin tämäkin menee ohi, taidan olla liian innoissani. "Hide in a suitcase if you have to"

Neverending Why
Heti kun rupesi soimaan, heilun ja hypin like a crazy person. Tää on just hyvä, menevä biisi. Todella sopii keikoille! Olen hiukan yllättynyt, että tulee heti Julienin jälkeen mutta:)

Blind
Joskus vähän "vakoilin" Youtubesta, että mitä biisejä Placebo on soittanut kiertueella ja tää tuli vastaan, joten osaan odottaa tätä. Silti se on ihana ja tulee vähän shokkina. Todella nätti. Kyyneliä lisää.

Devil In The Details
Jostain syystä sekoitan tän ensin Happy You're Goneen.... (nolostunut). :)

Meds
Ehkä paras. Alkuksi hidas, sitten nopea. Niin uber hieno! Huudan näitä sanoja NIIN lujaa ja Brian vilkuilee taas sinne meihin päin. Hih! Tää on niin kaunis biisi, mutta samalla niin menevä. Sopii todella hyvin keikoille, ei saa koskaan ottaa pois setistä!!!!

Song to Say Goodbye
Vika biisi ennen encoreja. Yleisö pitää ja niin pidän minäkin.
"Thank you Helsinki! Goodbye!"

Bright Lights
siis NIIIIIN hieno livenä. Levylläkin hyvä, mutta livenä kyllä 1000 kertaa parempi. Todella hyvä fiilis tässä biisissä:niin jotenki elämänmyöteinen. Heiluteltaan käsiä musiikin tahdissa puolelta toiselle. Niin ihanaa.

Special K
PADAPAPA PADADADA! Hypin ja huudan. Niin hyvä biisi!

Bitter End
Yllätyn että tulee heti Special K:n jälkeen. Niin ihanan agressiivinen biisi: SEE YOU AT THE BITTER END!;)

Infra-Red
Tääkin on niin hyvä. Brian näyttää jonnekin keskisormee ja sano Fuck you.... ketäköhän se katsoo. Vai kuuluiko se vain biisiin? :)

Taste In Men
Vika biisi. Rakatan tätä. Niin tanssittava. Tosin olen surullinen, sillä tiedän, että tämän biisin jälkeen tämä on ohi. Brian tekee sitä sen kitaran läpsyttelyä ja se on niin hot. Ja tunnelma biisissä mahtava.

Viimeiset kumarrukset ja Placebo poistuu lavalta. Placebo=rakkaus.

+Tatan spurgu-pussi
+"more than meets the eye"
+"I'll describe the way I feel"
+Placebo-kondomit
+Brianin kitarajutut ja katse ja hymy
+Steven vilkutukset
+Steffin hieno hopea puku
+"woooow? that's not a word?!" :)
+"i know one word in finnish and it starts with a v..."
+We can build new tomorrow today right now in this place, in Helsinki"
+++++++so much more <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.