IRC-Galleria

Mäikky

Mäikky

'SCREAMWORKS: Love in Theory and Practice

Padapapapadadada @ Berlin 22.11.09Torstai 26.11.2009 21:35

PLACEBO @ BERLIN ARENA

Lähettiin hotellilta vasta puolitoista tuntia ennen ovien avaamista Arenalle. Kuljettiin U2:lla Zoologisherille. Sieltä piti kulkea suoraan Treptower Parkin pysäkille juna, mutta eihän se enää kulkenut sunnuntaina niin myöhään. Kateltiin sitten karttaa ja toivottiin, että löydetään sinne. Miken hyvien kartanlukutaitojen ansiosta löydettiin onneksi oikeaan junaan. Junaa piti vaihtaa ja sekin onnistui hyvin. Ostkreuzin asemalla huomattiin ihmisiä, jotka jutteli Placebosta, joten tiedettiin olevamme oikeassa paikassa. Mentiin sitten junalla yksi pysäkinväli eteenpäin ja seurattiin ihmisiä sinne keikkapaikalle.

Kun päästiin sinne oville, siellä oli jo ihan kamalasti porukkaa jonossa.... oli jotenki ärsyttävä fiilis. Tullaan olemaan niin kaukana lavasta:/

Ovet aukes jo noin 15 minuuttia ennen ku niiden piti avaantua, ja päästiin todella nopeasti sisälle. Berliinissä sisäänpääsy oli todella hyvin järjestetty:) Kun päästiin sisälle, huomattiin, että lavan edessähän ei vielä ole paljoakaan porukkaa: Berliinissä on nähtävästi tapana, että ihmiset käyvät ensin ostamassa ruokaa, juomaa ja merchandiseja. No me sitten iloisena mentiin suoraan sinne lavan eteen; noin 5. rivi. Jee! Mulle riitti se, että ne näkis mut kerran.

Alko ne videot taas! jee. :) Berliinissä oli se video juttu vähän huonosti järjestetty, kun ei edessä olevat ollenkaan nähneet niitä; screenit oli n. 10. rivin kohdalla katossa. Selostin sitten Mikelle yksityiskohtasesti äänten perusteella, että mikä video tulee ja mitä tapahtuu. Ihmiset yleisössä oli tosi mukavia,vaikka osa katteli meitä ihmettelevästi, varmaan mietti, että mitä ihme kieltä noi oikein puhuu. Mutta joo, muutamat ihmiset siinä jonossa juttelivat meille ja olivat todella kivoja. Ne oli muuten tosi ihmeissään, että olin nähnyt Placebon viikko sitten ja että olin lentänyt Berliinin katsomaan niitä taas. :)

Expatriate. Yhtä hyvä kuin Helsingissä. Se rumpali rikkoi sen rummut ennen vikaa biisiä ja siks niiden esitys vähän venyi kun tyypit tuli korjaamaan niitä.

Sitten taas videoita. Jee Le Petit Dragon. Kun ne videot loppu, siellä soi vielä jonkin aikaa jokin ihme musa, esim. Rihanna.... mitä ihmettä????

No mutta sitten Placebo. Alko se alkujuttu ja oli heti selvää, että toi keikka tulee olemaan paljon enemmän kuin Helsingissä. Oli tunkemista, huutamista, taputtamista ja laulamista.

Kun For What It's Worth alkoi, pääsin vähän eteenpäin kun ihmiset tunkivat niin paljon joka suunnasta:) Ashtray Heartin aikana jo tunsin kuinka hikipisarat rupesi valumaan hiuksia pitkin, niin kuuma ja hyvä meininki siellä oli.

Stef näytti muuten iloisemmalta kun Suomessa, lähetti paljon lentosuukkoja ja huusi "I love you" yms. Steve oli tosi energinen ja heitti niitä rumpukapuloita koko ajan. :)

Brian jutteli jonkin verran saksaa ja oli aivan ihana, niinkuin aina:) Se teki myös vähän sellaista "pornoääntelyä" Medsin jälkeen.... nam. Ja katteli hirveen paljon sinne meidän suuntaan. JA HEI, Brian myös hymyili mulle, en tiiä muistiko se mut Helsingin keikalta, tai sit vaan näytin niin tyhmältä, mut joo kumminkin<3

Keikan puoliväleillä huomasin jo olevani 2. rivissä. Sieltä edestä pyörtyi paljon ihmisii pois ja ihmiset tunki niin paljon sieltä takaa eteenpäin. Ja keikalla oli muuten myös muutamia crowdsurffaajia, mut ne joutui nopeasti järjestysmiesten käsittelyyn.

Vikassa encoressa olin 1-2. rivissä ja melkein pyörryin. Oli niin kuuma ja kaikki tunki joka suunnasta eteenpäin. Kun keikka loppui, niin Mikke joutui taluttaa mut pois sieltä, olin niin huonossa kunnossa. Mentiin suoraan kohti DRINKS-kojua. Istuin sellasella korokkeella ja odotin, että Mikke tulisi juomisen kanssa. Ei oo koskaan Sprite maistunut niin hyvältä. Käytiin sitten vielä ostamassa Placebo-paidat, kun ne jäivät kokonaan Helsingissä hankkimatta.

Keikka oli PARAS IKINÄ. Kävelin seuraavat kaksi päivää kun oltiin Berliinissä Placebo-paita päällä ylpeänä. <3

+Oli niin hienoa kuulla TRIGGER HAPPY<3 Vaikka en osannutkaan laulaa niitä kaikkia sanoja. :)

+Brian: "You' gonna have to sing along OK? You don't have to know the fucking words, there are no fucking words. It just goes like this: Papapadapappada." :)

Keikka oli muuten kokonaan loppunmyyty ja ympäri Berliiniä oli PLACEBOn keikka mainoksia. Oli niin hienoa nähdä, että niitä mainostetaan jossain noin paljon.




Special K

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.