IRC-Galleria

NYE 2006/7Torstai 04.01.2007 13:21

Paastiin Sydneyyn lauantai aamuna siina 5 aikaan aamulla 8 tunnin ajomatkan jalkeen. Philip the german ajoi koko matkan muutaman kahvin voimalla. Parkittiin auto Curl Curl beachille, joka on ehdottomasti paras ranta missa oon kayny taalla pain. Se on vahan syrjassa ja nakymat ovat todella hienot. Auto on helppo myos parkita siella ja voi nukkua aivan meren rannalla jos haluaa. Otettiiin siina sitten muutaman tunnin tirsat ennenkuin lahdettiin kaupunkiin. Iltapaivalla nahtiin muutama kaveri joiden kanssa oltiin toissa Griffithissa ja paastiin heidan siivella Bondi Beachille nukkuun hostelliin seuraaviksi oiksi. Uuden vuoden aattona suunnistettiin iltapaivalla Circular Quyahin odottelemaan iltaa. Paikka oli muidenkin suosiossa silla siita nakee oopperatalon, Harbour Bridgen ja pilvenpiirtajien katto ilotulitukset. Iltaa myoden paikka alkoi olla tulvillaan ihmisia eika pimean tullen enaa oikein mahtunut liikkumaan. Yhdeksalta ammuttiin ensimaiset raketit ja kahdeltatoista olikin sitten vuorossa massiivinen parinkymmenen minuutin raiske, jossa raketteja ei todellakaan saastelty!!

Ilotulituksen jalkeen jatkettiin samantien Bondi Beachille jossa oli Basement Jaxxin ja Bob Sinclairin konsertit. Lippuja ei ollut eika flip-flopeilla, mutta porteilta naki lavalle ja jatti-screenille oikein mainiosti. En usko etta lipuilla olisi ollut hirveasti parempi kokemus silla portti oli suhteellisen lahella lavaa, ja jos vertaa taannoiseen U2 keikkaan niin aivan yhta hyvin/huonosti naki molemmissa lavalle.

Talla viikolla on tullut keskityttya lahinna Bodyboardingiin, eli vahan niinkuin laine-kelkkailuun rannalla ja tyonhakuun. Toita saatiin eilen Bundabergista, 1500 kilometrin paassa Queenslandissa, ja sinne matka jatkuu huomenna. Mukavat 26 tuntia taydessa bussissa luvassa. Ainakin saa nukkua, silla ensi yona ei tule hirveasti unta nahtya silla majapaikkaa ei taaskaan ole :) Alunperinhan oli tarkoitus lahtea jo tanaan reissuun, mutta bussiyhtio oli sita mielta ettei lattiapaikkoja jaeta joten nyt taytyy keksia jotain tekemista seuraaviksi puoleksi vuorokaudeksi....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.