IRC-Galleria

Matkalla taas etiapainMaanantai 08.01.2007 04:47

Saavuttiin eilen tänne Bundabergiin. 1500 kilometriä taittui mukavasti taydessä bussisa 26 tunnin aikana :D Hostelli on ihan mukiinmenevä ja tällä kertaa jopa ihan keskeisellä paikalla. Saatiin vieläpä oma huone! Uni maistui oikein hyvältä kun viimeinkin pääsi nukkumaan oikeaan punkkaan. Kaksi edellistä yötä olivat vähän ankeammat, torstaina nukuin hostellin TV-huoneen pikkusohvalla, ja perjantaina muutamia tunteja bussisa.
Kahdessa keittiössä on riittävästi härveleitä kokkailla mitä tahansa, mikä on luksusta edelliseen paikkaa verrattuna. Kaupunkikin vaikuttaa mukavalta, kaukana Griffithistä! Täällä on vajaat 50000 asukasta, mutta vaikka se kuulostaa ihan keskiverto Suomi-kaupungilta, on esimerkiksi Mikkeli huomattavasti suurempi. Tiistaina alkaa taas duuni, tällä kertaa mennään keräämään mangoja, sitä saakiin sitten tehdä kuulemma niin paljon kuin jaksaa. Kuulostaa erinomaiselta, sillä palkalla tekee ihan mielellään 10 tuntia päivässä vaikka 7 päivää viikossa!
Tänään lähdetään käymään paikallisessa rommitehtaassa tutustumaan tislaamisen ihmeellisiin ulottuvuuksiin ja siitä jatketaan rannalle. Täällä pohjoisemmassa pitäisi olla viela jopa lämmintä vettä jossa voi nahda jopa koralleja, kilpikonnia ja hyvällä säkällä jopa Nemo!!

Griffith pääsi taas otsikoihin uutena vuotena, yllätys yllätys murhan takia. Kaksi 15 vuotiasta poikaa hakkasi ohikulkeneen 17 vuotiaan hengiltä pääkadulla. Taitaa tulla aika pitkä istunto, sillä paikalla oli noin 60 silminnäkijää! Välillä kaupungissa todella tuntui kuin olisi ollut villissä lännessä. Taksikuskit, meidän työnvälittäjät ja ylipäänsä kuka tahansa uusi tuttavuus varoitteli aina kulkemasta yksin missään kaupungilla kun on pimeää. Viime vuonna pari farmia ratsattiin huumeiden takia. Appelssiini farmarit olivat keksineet istuttaa puiden alle marijuanaa, ja sita oli ollut ihan riittävästi siellä. Aikaisemmin, vielä 80-luvulla paikallinen italo-mafia kasvatti aivan avoimesti hehtaaritolkulla marijuanaa. Ei ihme, että siellä oli niin paljon rikkaita italialaisia!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.