IRC-Galleria

mucho expensive!Keskiviikko 28.02.2007 16:11

On olemassa sanonta jossa sanotaan nain:Lontoo on kallis kaupunki.
Se on aivan taytta totta! Voihan se olla etta brittien palkkataso on sitten jotain alytonta! Esimerkkina tama mun perhe lahtee kerran vuodesa ostosreissulle Jenkkeihin, koska sehan on edullinen paikka! (siis tahan verratuna)
Esimerkiksi joukkoliikenne on ihan alyttoman hintasta taalla. Kertaliput junissa ja Tubessa on aihan alyttoman hintasia. Semmonen paivalippu milla saa matkustaa koko paivan kaikilla alueilla siis busseissa, Tubessa ja junissa maksaa 9,7£ eli noin 14€. Aikas aytonta! Semmonen on aika pakko ostaa jos haluaa taalta talosta ulos :)
Elektroniikkakin on aika kallista taalla. Ennen kun lahdinajattelin etta ostampas kameran taalta, luojan kiitos sain sen vanhemmiltani lahjaksi Olisin joutunut kadulle nailla hinnoilla :Dh
Kun tunnetusti olen nain fiksu, paatin etta hommaan talla ollessani kunnon londonlookin hiuksiin... sekaan ei ole kauhean yksinkertaista!
Nain toimit kampaajalla englannissa:

1.neuvottelu tulevasta tyylista-expertin kanssa
2. pesu
3.vari
4.leikkaus
5.foonaus ja viimeistely...

Ja kaikki yllamainitut tehtavat suorittaa eri henkilo!!!!!! ja sitten sun laskuttaminen riippuu kuinka ammatti gtaitoisia sun kampaajaT on ollu.... huhuh...
aikamoista sekoilua!!!!
siis valkommen till London!!! :)

ps.on talla paljon kivojakin juttuja! halpaa kaljaa baarissa ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.