IRC-Galleria

Quatermass

Quatermass

This is not a beak, my lovely child. It is a claw! For I am the finger!

Selaa blogimerkintöjä

Pienet täydelliset hetketSunnuntai 27.09.2009 01:11

Keittelin tuossa kahvia aiemmin, ja Louis Armstrong soi taustalla. St Louis Bluesin lähtiessä soimaan sain spontaanin tanssikohtauksen ja tanssahtelin kanelipurkin kanssa.(olin juuri maustamassa kahvia)
Kahviin tulivat löfberg's lilan ja tumman presidentin jämäpurut pussien pohjalta, sekä pari kauhallista perfettoa. Ja tietysti samat vanhat mausteet, eli kardemummaa, kanelia ja inkivääriä.

Käytän nykyään pääasiassa rasvatonta maitoa kaikkeen muuhun, mutta kahviin haluan sitä täyteläisempää tuntua joten pistän aina tilkan kevytkermaa ja tilkan maitoa. Tosi hyvä sekoitus.

Viimeviikkoisen ostoskassin pohjalle oli vielä unohtunut vanha kismet-patukka joka maistui mukavasti kahvin kanssa. Ja vielä koneelle pyörimään Simpsonien 20 tuotantokauden viimeinen jakso. Ai että mitä tykitystä. Tällä kaudella on ollut muutama huonokin jakso, mutta tämä viimeinen on naurattanut vähän väliä.

En nyt jaksa ottaa kuvaa kahvikupista ja kismet meni jo, joten tuossa kuva pienehköstä kartasta jota teen Quakeen. Sen on tarkoitus olla kahvila.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.