IRC-Galleria

Quatermass

Quatermass

This is not a beak, my lovely child. It is a claw! For I am the finger!

Selaa blogimerkintöjä

No vittu yhyyPerjantai 02.03.2012 16:55

Harmittaa myöntää mutta olen kerrankin Jugnerin kanssa jostain samaa mieltä: http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/nyt-puhuu-mokannut-jungner-kravatti-vaarantaa-ympariston/art-1288452347783.html

En itse intohimoisesti vihaa kravatteja, ja oikeastaan tykkään välillä pitää niitä ihan muuten vain - en kuitenkaan "tärkeissä" tilaisuuksissa. Suhtaudun samalla tavalla pukuihin. Pönöttävät liikemiehet onnistuvat yleensä näyttämään vain naurettavilta puvuissaan ja kravateissaan, mutta hienoja vaatteita huolettomammin pitävät tavalliset pulliaiset saattavat näyttää yllättävän tyylikkäiltä.

No, menee taas offtopiciksi. Pitipä vain rantata siitä miten etikettiuskovaisia suomalaiset ovat, kun Jungnerin kravaatittomuudesta itkeskelevät: http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/tassa-ratkaisu-jungnerin-kravattiongelmaan/art-1288452536720.html

- Kenenkään ei pitäisi nostaa itseään presidentin yli näin juhlallisessa tilaisuudessa kiinnittämällä huomiota omaan persoonaansa, Lähde huomauttaa.

Vittu huoh. Voisin nipin napin ymmärtää jos kyseessä olisi häät tai hautajaiset, eli joku oikeasti juhlallinen tilaisuus, mutta presidentin jos kenenkä kohdalla olisi päin vastoin syytä muistuttaa että siellä vallan kahvassa istuu pelkkä ihminen.
Presidentti ei ole kenenkään yläpuolella. Kuningas ei ole kenenkään yläpuolella. Jumalatkaan eivät ole kenenkään yläpuolella, mutta jälkimmäisten kohdalla on joskus kohteliasta teeskennellä toisin, jos ei halua salamaa takapuoleen.

Rant rant rant.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.