IRC-Galleria

Quatermass

Quatermass

This is not a beak, my lovely child. It is a claw! For I am the finger!

Selaa blogimerkintöjä

HaaskalinnutSunnuntai 11.11.2007 09:15

4 tahoa jotka hyötyvät Jokelan ammuskelusta:

* Roskalehdet (niinq iltis, seiska ja muut, ei jaksa luetella kaikkea erikseen. päätoimittajat luultavasti itkivät ilosta, tällä uutisella saadaan myytyä vielä vähintään kuukauden ajan)
* Kukkahattutädit (lisää esimerkkejä joihin vedota kun lässytetään väkivaltapelien vaikutuksista)
* Kirkko (pr-vaikutus, muistotilaisuudet ja muut näyttävät että "Kyllä Me Välitämme!", lisäksi surevat ovat helppoja kohteita käännytystyölle. "tällaisina aikoina on hyvä muistaa että Herra...")
* Kännykkäoperaattorit ("esitä surunvalittelusi läheisille VAIN 0,95e viesti!" roskalehtien jälkeen eniten rahaa tapahtuneella ansaitsevat)

Auvisesta on jo kaikki mahdollinen sanottu mutta lausunpa minäkin sanan pari ettei tule väärinkäsityksiä. Olen itse monasti vaahdonnut miten vittuuntunut olen ihmisten typeryyteen, mutta en siltikään vähässäkään määrin hyväksy Auvisen tekoa. Hän valitsi helpoimman ratkaisun. Jos olisi oikeasti halunnut vaikuttaa asioihin niin olisi valinnut kohteeksi Arkadianmäen. Sitten olisi joku saattanut alkaa jopa ajattelemaan. Kouluammuskelu ainoastaan lietsoi sitä samaa typeryyttä jota hän niin kovasti vihasi.(ks. ylläoleva lista)

No, eiköhän Pekka silti edes yhden tavoitteensa saavuttanut. Nimittäin sen että nyt kaikki samalla tavalla ajattelevat pikku runkut rohkaistuvat ja alkavat laatimaan omia suunnitelmiaan. Ja taas rikastutetaan keltaista lehdistöä ja annetaan kukkahattuluntuille lisää polttoainetta. Oi Discordia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.