IRC-Galleria

RaskNaks

RaskNaks

, sisältää fenyylialaniinin lähteen

Selaa blogimerkintöjä

Any maatio?Tiistai 01.10.2013 01:55

Minä tässä hei,

ompa tässä illanmittaan katsottu Lindan kanssa jos jonkinlaista animaatiota. Ootteko muuten huomannut miten kaikissa lasteohjelmien tunnareissa keskeisinä aihioina on "seikkailuun pyytäminen" ja "ystävyyden voima voittaa kaiken". Miettikää nyt! Tässäkö on ohjeet lapsille miten pitää käyttäytyä? Joku vieras mies pyytää seikkailuun ja aattelet, että voin hyvin mennä kun ystävyys loppujen lopuksi peittoaa pahan. Nooot!

Simpsonit on nähty niiiin sataan kertaa, mut ei se haittaa, sarja ei petä koskaan. Family Guyssa on omat hyvät ja huonot hetkensä, mutta kiva kattoa semmosia jaksoja mitä ei oo vielä puhki kattonu (toisinkuin edellä mainittu keltaisen perheen sarja).

Katsottiin myös hyvää parodiaa Yu-Gi-Oh! sarjasta alaotsikolla 'The Abridged Series', jossa annetaan kaikille animeklisheille ja animointivirheille huutia ja rikotaan neljättä seinää oikein urakalla. Suosittelen.

Viimeisimpänä ja vähäisimpänä katsottiin parin jakson verran Pokémonia ja todettiin, että ennen oli kaikki paremmin. Juonet ovat silkkaa toistoa (ollu jo monta sataa jaksoa), uudet poket on ikävystyttäviä lässynlää-kaiffareita ja hahmojen luonteet on jämähtänyt kultaiselle 90-luvulle. Joskin, JOSKIN, täytyy antaa plussaa Rakettiryhmäläisten (kyllä, puhun kuin olisin hc-pokemonfanittaja kolmannessa sukupolvessa!) äänet olivat kaudella 7 jälleen alkuperäiset monien vaihtoehto määkijöiden jälkeen.

Mutta nyt jatkamme Lindan kanssa tutkimuksia, joten parhaita maanantai-illan jatkoja teille kaikille animaation suur- ja vähittäiskuluttajille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.