IRC-Galleria

RaskNaks

RaskNaks

, sisältää fenyylialaniinin lähteen

Selaa blogimerkintöjä

Then you gonna love meMaanantai 25.11.2013 19:00

Kerrassaan mahtava viikonloppu Lindan seurassa. Tehtiin erityisen hyvää munakasta, johon sain vielä haluamani pekonit joukkoon. Itsehän autoin pilkkomalla paprikat ja tomaatit, krhm. Ruuanlaitto on hauskaa, etenkin jos on vain apumiehenä.

Ehdimme myös viikonlopun sisällä katsoa kaikki uudet Batmanit. Sikäli mikäli et tiedä mitä ovat uudet Batmanit niin ne ovat: Batman Begins, Yön ritari ja Yön ritarin paluu. Kerrassaan hyvä trilogia ja tietysti se keskimmäinen kaikkein parhain. (Ja tähän väliin on hyvä todeta, että tämänkertainen teksti saattaa kuulostaa jaarittelulta, mikä johtuu orastavasta krapulastani).

Lauantaina kävimme Helsingissä, ensin syömässä Leonardossa maittavat marmorihärät ja sitte Kom-teatterissa katsomassa Orkesteri-nimisen komedia-näytelmän. Juho Milonoff loisti kirkkaasti yli muiden näyttelijöiden.

Sunnuntaina tapahtui vahdinvaihto: Linda vaihtui Akiin, jonka kanssa soitteloimme ja kävimme vanhassa kunnon Club Ladyssa. Lady ei tälläkään kertaa pettänyt: istuimme lasinsiruissa ja baarimikko ei tiennyt mikä on Asterix. Nyt krapula-aamuna hupinamme oli miljoonatta kertaa legendaariset Ismo-remixit ja päädyimpä ostamaa Vares-boksin. Saan vihdoin nekin katottua!

Jaarittelut päättyköön.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.