IRC-Galleria

RaskNaks

RaskNaks

, sisältää fenyylialaniinin lähteen

Selaa blogimerkintöjä

MielikuvituskaaKeskiviikko 27.11.2013 19:43

Onko mielikuvituksen puute vain mielikuvituksen tuotetta?

Joulu lähenee uhkaavasti ja alkaisi viimeistään olla se aika kun pitäisi lahjoja ostaa. Yleensä olen ostanut lähimmille sukulaisilleni kaikille lahjat, eli yhteensä 5 lahjaa tai no on tästä aikaa kun olen viimeksi niille kaikille ostanut ja voi sitä tuskaa. Voi sitä mielikuvituksen puutetta! Olen ehkä historian huonoin ihminen keksimään lahjoja toiselle ihmiselle.

Kuitenkin perinteeksi on muodostunut ainakin rakkalle naiselleni ostaa syntymäpäivä- ja joululahjat. Se kuuluu jo hyvään käytökseen, että vähän muistetaan merkkipäivänä ja näinä materiaalisuuden valtakausina myös jouluun kuuluu pieni lahjus. Se mitä kyseinen lahjus sisältää on tässä vaiheessa täysi mysteeri.

Mielikuvitus ei vain riitä niin pitkälle, että keksisin jonkin hyvän lahjan, joka olisi mukava, ei tuiki tarpeeton ja ehkä kertoisi jopa pienen tarinan. Mutta kun ei. Koruja ja vaatteita on maailmassa miljoonia, mutta juuri niitä en osaa ostaa. Naiset ovat vaikeita, ainakin noin niinkuin lahjananto-mielessä. Joulupukin elämä on varmaan yhtä helvettiä, puolet lahjanodottajista sentään on naisia.

No ehkä suon itselleni pienen stressauksen, meillä miehillä ei nimittäin ole jouluisin muuta stressattavaa...toisin kuin... kiäh kiäh!

Päivän biisi: Eppu Normaali - Pimeyden tango

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.