IRC-Galleria

RaskNaks

RaskNaks

, sisältää fenyylialaniinin lähteen

Selaa blogimerkintöjä

Kuulumiset kevään korvallaLauantai 01.02.2014 14:31

Tähän tulee tiivistelmä kaikesta kivaista mitä on mennyt ja mitä on tulossa. Teksti siis on täynnä randomi aivopieruja ja satunnaisia huomautuksia elämästäni. Joka ei siis kiinnostaa tuskin ketään, joten älkää lukeko tätä!

Ensiksi saimme kuningas-idean Akin kanssa ja ryhdyimme järjestämään kahdenkeskisiä musiikki-iltoja, joissa seikkailevat vuoroin pääosissa molempien suosimia artisteja. Kahlaamme läpi artistin/bändin tuotantoa ja videomateriaalia, tietänkään unohtamatta juomapeliä jostain artistin biisistä. Tähän mennessä iltojen kohteeksi ovat päässeet Red Hot Chili Peppers ja Juice Leskinen.

3 vuotta tuli Lindan kanssa täyteen! Juhlimme tätä merkkipäivää, joskin hieman jäljessä rauhallisissa merkeissä. Joo ja hankinnassa olisi nyt (vihdoin!) oma, yhteinen koti Järvenpäästä tämän vuoden puolella. Hakemukset on jo vetämässä.

Näin pitkästä aikaa (tai ainakin ekaa kertaa tänä vuonna) Viltsua ja tarkoitus olisi tänään jatkaa jo kolme vuotta jatkunutta James Bond-maratonia. Hitaasti, mutta äärettömän varmasti... Ja ehkä mennään kesällä roadtripille Norjaan, jos lomat sallii.

Lisäksi päätimme yhteistuumin yhdistää Akin ja Jennan tupaantuliaiset sekä minun synttärini. Pistetään nämä mainiot juhlat yhteen ja saamme aikaan yhdet suuret pippalot tämän kuun lopulla. Hyviä ideoita pulpahtelee vielä näin vuosien kuluessa ja pään harmaantuessa.

Odotettavissa on vielä tässä kuussa Samuli Putron uutta levyä ja myöhemmin keikkaa Tavastialla. Joo ja uutta Kummeli-elokuvaa, joka toivottavasti on parempi kuin edellinen. Alivuokralainen jätti riman aika matalalle. Ja vielä Mäntsäläkin osaa yllättää: ensi viikonloppuna pitäisi olla trubaduurien kuningas Mikko Alatalo Club Ladyssa ja seuraavana päivänä tien toisella puolella Heikki Silvennoinen.

Päivän biisi: Välikausitakki - Vittu

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.