IRC-Galleria

RaskNaks

RaskNaks

, sisältää fenyylialaniinin lähteen

Selaa blogimerkintöjä

Perinteikäs viikonloppu-kirjoitusTiistai 11.03.2014 16:37

Ystävästäni Akista tulisi oiva poliitikko. Mies osaa olla liukaskielinen ja puhua vaikka Päivi Räsäsen pride-paraatin keulahahmoksi. Näin ollen kun mies soitti sunnuntai-illalla ja pyysi soittelemaan, tartuin oitis kitaraan ja viskipulloon ja matkasin Helsinkiin. Soittotreenejä, Jennan kotiintulo ja viinipullon avaus.

Kuin tikkana nousin maanantai-aamuna jo vähän yli 7 ja odottelin isäntäpariskunnan heräämistä. Kuin kohtalon ivana oli molemmilla krapula ja minä taas pirteä kuin peipponen (vaikka äskenhän vasta vertasin itseäni tikkaan :o) Family Guy ja Putous toimivat herättäjinä sekä tietysti Jennan tekaisema makoisa pasta. Tämä oli jo kolmas visiittini kyseisessä asunnossa 3 viikon sisällä... Tällä kerralla kutsuttiin myös minun tätini "tien toiselta puolelta" käymään kahvilla.

Sitten kiiruhdettiin keskustaan, jossa housuostoksilla ollut Linda oli hiplaamassa syntisen kallista takkia. Kerkesin onneksi ajoissa estämään häntä tekemään mitään hätiköityä. Sitten menimme Vapianoon syömään ja lähdimme bussilla pois. Viiden tunnin unien uuvuttamana kaaduin lähes suoraan petiin ja nukahdin.

"Rauhoittuminen" lienee siis minulle vieras käsite, koska vastikään lauantaina päätin etten lähde Helsinkiin vaikka kuinka pyydättäisi. Ny kuitenkin ikään kuin hyvityksenä otin vastaan tarjotun työvuoron huomiselle päivälle, ainakin itselle tulee parempi mieli kun ei kokoajan juokse vapaalla jalalla. Nyt sen sijaan pohtimaan tulevia matkoja Viroon ja Kyprokselle.

Päivän biisi: Hassisen kone - Hyvä olla

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.