IRC-Galleria

RaskNaks

RaskNaks

, sisältää fenyylialaniinin lähteen

Selaa blogimerkintöjä

Hullu HelsinkiPerjantai 28.03.2014 19:00

Ensinnäkin, on outoa kirjoittaa blogia kun viikonloppu on vasta alussa. Olkoon tämä siis eräänlainen väliraportti tulevastamenevästä viikonlopusta. Eilen siis pörähdin taas Helsinkiin saunottelemaan ja samalla ilmoille heitettiin ajatus Vergi-haasteesta. Tätä ryyppytrilogiaa siis varjostaa haaste, jossa pyrimme Akin kanssa tyhjentämään tänä aikana Vergi-pullon ilman lantrausta, ilman armoa.

Korkkasimme terassikauden ja kävimme Jennan kera syömässä Vespassa. Tässä muutamien tunteroisien päästä olisi luvassa Samuli Putron konsertti Tavastialla ja huomenna vielä piipahdetaan kirjanjulkkareissa Järvenpäässä.

Päivän aikana on läheisyydessämme hämmennystä herättänyt peräti kaksi naispuolista, enemmän ja vähemmän hullua henkilöä. Toinen lyöttäytyi keskusteluumme Vltavan terassilla puhuessamme hampurilaisien kooista. Nainen huikkasi meille viereisestä pöydästä ja otaksui humoristisesti meidän puhuvan peniksistä. Nainen oli n. 30-vuotias eläkeläinen, joka vitsaili kolmeen otteeseen myyvänsä itseään ja pummaavan tuoppeja himokkailta miehiltä. Varsin kyseenalaista.

Toinen nainen oli vanhempi ja istui ratikassa. Koko 20-minuuttisen matkan ajan nainen veti yksinäistä monologia elämänsä tapahtumista ja yleisistä valittamisen aiheista, kuten verotus. Hulluinta tässä oli se, että nainen oli täysin asiallinen puheessaan ja muisti 90-luvun alun kaikki poliitikot. Asiallista tekstiä hullupaketissa. Jep. Varsin kyseenalaista. Noh, keikkaa odotellessa.

Päivän biisi: Samuli Putro - Kellot kappelin

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.