IRC-Galleria

RaskNaks

RaskNaks

, sisältää fenyylialaniinin lähteen

Selaa blogimerkintöjä

Pääsi jäinenTiistai 22.04.2014 01:37

Mökkikausi tuli avattua kun pitkänäperjantaina lähdin pitkästä aikaa mökille. Aurinkoiset säät hellivät olan takaa; harvoin pystyy pääsiäisenä mökillä kulkemaan t-paidassa. Grilli, sauna ja yleinen mökkifiilis toimivat kyllä kimpassa hyvin ja nyt on mieli levännyt ja valmis uusiin arjen haasteisiin.

Lauantaina tuli taas musisoitua Tapsan kanssan. Hienoa, että suvussa on tätä musiikillista perinnettä ollut ennenkin. Soitot menevät vieläpä aina mallikkaasti Tapsan kanssa. Puhdas suoritus, kuten aina. Sunnuntaina sen sijaan saatiin Wili perheineen vieraaksi möksälle. Mies ei ollutkaan 15 vuoteen käynyt maisemissa, niin kyllä olikin jo aika. Sunnuntai ilta sen sijaan toilailtiin Sinin ja Samun kanssa. On se kumma, että aina pitää soittaa kun tavataan. Maksalaatikkomies...Maksa laatikko mies!

Mutta ei jotain hyvää ettei jotain huonoakin: suuresti arvostamani isoeno Veka on huonossa kunnossa sairaalassa ja tämä olikin ensimmäinen kerta mökkimaisemissa kun Veka ei ollut kotonansa (hänen kotinsa nököttää siis meidän mökkirykelmän kupeessa). Mutta niinhän se menee: ne vahvimmat miehet ei ehjiksi jää. Onneksi sentään iloa toi Vekan Nuppu-koira, joista me otimme nyt loman aikana päävastuun. Tämä seurallinen ja lihava neiti oli kyllä aika paikalla kun joku ravisteli taskuja. Ties vaikka sieltä olisi joku herkku löytynyt...

Tänään saavuin mökiltä kotiin ja miltein suoraan läksin Kelliksen kautta Järvenpäähän asuntoesittelyyn. Täytyy sanoa, että mukavan kodikas kämppä oli kyseessä ja nyt onkin jännityksen alla josko meille Lindan kanssa ensikoti siitä tulisi. Tieto tulee tällä viikolla ja muutto olisi jo ensi viikolla!! Kynnet on pureskeltu jo jännitksen merkiksi.

"Työnnä nenäs kattokruunuun pääsiäisenä."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.