IRC-Galleria

RaskNaks

RaskNaks

, sisältää fenyylialaniinin lähteen

Selaa blogimerkintöjä

Töihin yhden pysähdyksen taktiikallaKeskiviikko 02.07.2014 22:23

En haluaisi valittaa, mutta...

Kesäloman viimeinen päivä. Luonnollisesti muusta lomasta poiketen lämmin ja aurinkoinen. Noh, ei se vielä mitään.

Huomenna siis matkaan töihin taas viiden viikon loman jälkeen ja katselin netistä miten linja-autot kulkevat kesällä. Ei hyvin. Huomasin, että pääsen jotenkuten joka päivä töihin, mutta parhaimmillaan joudun odottamaan Mäntsälässä kolme tuntia ennen töiden alkua. Takaisin päin sen sijaan ei mene kuuden jälkeen ainuttakaan vuoroa, joten busseista ei ole iloa.

Koska bussit ovat poissa pelistä, joudun siis suosimaan junaliikennettä. Täältä Järvenpäästä ei tosin mene suoraan lähijunaa Mäntsälään, joten lähden ensin Mäntsälästä poispäin Keravalle ja sieltä Mäntsälään. Huoh mitä rumbaa! Lisäksi juna-asemalta on tuhottoman pitkä matka työpaikalleni.

Niin kuin tässä kaikessa ei olisi tarpeeksi, katsoin netistä paljonko kausilippu tulee tälle välille maksamaan. Ja sainkin asian selville: neljältätoista päivältä 80,20€, eli koko kuulta yli 160€ !!! Täten kulutan rahaani siis matkoihin miltein enemmän kuin tienaan siihen asti kunnes rakkaat koululaiset taas tarvitsevat bussikyytejä. Vittu.

Summataampa tähän vielä mielen kohottamiseksi, mitä olen kerennyt nyt loppulomalla tekemään. Järvenpään maineikas Puistoblues mekasti taas muutamia päiviä. Tänä aikana tuli käytyä Lindan isäukon kanssa Melrosen keikalla, Aki ja Willemin kanssa hortoilemassa Järvenpään yössä ja Lindan, Akin ja Villen kanssa rauhoittumassa aurinkoisessa Rantapuistossa. (Kyllä silloin paistoi hetken aurinko, joskin tuuli pilasi tunnelman).

Lisäksi teimme hankintoja Lindan kanssa kämppäämme: WC-tilaa koristaa nyt hieno allaskaappi ja uusi matto. Lisäksi toisesta Ikea-palapelista muodostui yöpöytä. Keittiön pöytä kera kahden tuolin saatiin ostettua. Komeita nekin. Ja vielä kaiken kruunuksi ostettiin täydellinen divaani-sohva, joka ensi viikolla haetaan tänne. Eli jotain huonoa ettei jotain hyvääkin!

Päivän biisi: Ismo Alanko - Maailmanparantaja

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.