IRC-Galleria

RaskNaks

RaskNaks

, sisältää fenyylialaniinin lähteen

Selaa blogimerkintöjä

Koska välillä pitää nollataMaanantai 01.09.2014 00:45

Kenenpä muunkaan kuin Akin kanssa lähdimme taas eilen baarikierrokselle Helsinkiin. Sovitaan, että juhlimme vaikka Akin huomista ensimmäistä työpäivää.

Tälläkertaa oli pitkästä aikaa tarkoitus tosiaan tehdä baarikierros eikä mennä puolenyön jälkeen sammumaan Rilloon tai Milliin. Kevyet aloittelut ja keskustaan. Sling-In on aina hyvä paikka aloittaa menot ja siellä nauttimani Poison-drinkki olikin taas taattua Sling-In-laatua. Tosin pitäisi järjenkin jo sanella, ettei samaan drinkkiin kannata laittaa granaattiomenansiemeniä ja pilliä.

Tämän jälkeen kokeilimme jotain uutta; kuuluisa pubiratikka kulki kesän viimeistä vuoroa kahdeksalta ja me hyppäsimme kyytiin ja nautimme niin hyvästä juomasta kuin Helsingin karunkauniista maisemista. Seuraavaksi Shot Bar ja Kamikaze ja sitten Molliin. Tarkoitus oli istua siellä loppuilta, mutta väen paljous ja Akin hukattu kymppi sai koko paikasta pahan maun suuhun (vaikka hyvä paikka onkin).

Koska olemme kokeilunhaluisia nuoria miehiä, katsoimme parhaaksi jatkaa iltaa taas uudessa paikassa. Tämän paikan nimi oli Tiger. Tuo teinihelvetiksi haukuttu paikka osoittautua paljon mainettaan paremmaksi niin sisustukseltaan kuin muiltakin puitteiltaan. Akilla oli pari vaparilippua, joten ei pääsymaksusta tullut päänvaivaa ja lisäksi saimme ennen yhtätoista paljon halvempia juomia.

Mukava paikka ja mahtava ilta. Sitten yöllä Jenna tuli "hakemaan meidät kotiin" ja aamun oloista selvittiin kahvilla, hyvällä ruualla ja Boratilla. Kapu kuittaa.

Päivän biisi: Tuomari Nurmio - Likainen tusina

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.