IRC-Galleria

RaskNaks

RaskNaks

, sisältää fenyylialaniinin lähteen

Selaa blogimerkintöjä

Vuorotyöläisen lauantai on yleensä jokin muu päivä kuin itse lauantai, mutta nyt minua onnisti; olin vapaalla jalalla! Aamu alkoi ankeasti, kun huventunut maitovarastomme irvisti päin naamaa ja ilmoitti ettemme voi nauttia aamukahvia. Kahvin sijasta heräilin suihkulla ja painuin tämän jälkeen kauppaan.

Maitoa, leipää, leikkelettä..., mutta ennenkaikkea sitä maitoa. Niin, ja pääsin ostamaan edellisenä päivänä heränneet mielitekoni: leipäjuustoa ja lakkahilloa sekä perunarieskaa. Joskus Lindan kanssa makumieltymyksemme eivät kohtaa, ja tämä oli yksi niistä kerroista. Noh, pääasia että saatiin maitoa ja meille tarjoutui mahdollisuus aamukahviin. Sitten Linda lähti töihin.

Kuuden aikaan asuntoomme saapui Aki ja Wille, kirjaimellisesti peräjälkeen. Kaivoin naftaliinista vanhan syntikkani ja tapailimme muutamia klassikkobiisejä. Kello lyödessä seitsemää, painuimme saunaan. Tunnin saunavuoron aikana ehdimme puhua kaikenlaista paskaa, kumota mietoja alkoholijuomia ja tietenkin saunoa.

Viimeistä lukuunottamatta muut aktiviteetit jatkuivat meillä ja mukaan astui hervoton musiikinkuunteluvimma. Kaikki heittivät vuorollaan musatoiveita, joita mahtavat kaiuttimeni tottelivat. Linda saapui nälkäisenä ja väsyneenä kotiin ja katsoimme parhaaksemme poistua paikalta. Subin kautta matkasimme Willelle ja nautimme kahvit, nailonkielisen kitaran heleästä äänestä sekä Viktor-kissan läsnäolosta.

Duetoimme Willen kanssan Tuhat yötä biisiä ja Paulan saapuessa kotiin, myöskin nälkäisenä ja väsyneenä, jatkoimme taas matkaa. Uunossa ehdimme kumota yhdet alkoholijuomat ja sitten vanhukset lähtivät nukkumaan. Onnitunut päivä saatiin onnistuneesti pulkkaan!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.