IRC-Galleria

RaskNaks

RaskNaks

, sisältää fenyylialaniinin lähteen

Selaa blogimerkintöjä

Aamulla suorastaan pelästyin kun löysin Lindan nukkumasta vierestäni. Hänenhän piti olla lähtenyt kouluun jo hyvän aikaa sitten! Tökin hänet hereille ja kerroin kellon olevan jo yhdeksän! Noh, hän tiesi sen ja sanoi, olleensa se verran laiska aamulla, että menee kouluu vasta myöhemmin.

Lähdin talsimaan bussipysäkille, mutta vartin verran kantamuksieni kanssa odottaneena sain huomata, että olin myöhästynyt kyseisestä kulkuneuvosta. Voi räkä! Odottelin sitten seuraavaa bussia kiltisti, enkä varsinaisesti myöhästynyt mistään. Lähdimme äidin kanssa matkaan ja koukkasimme Akin juna-asemalta messiin ja lähdimme kohti Jämsää. Matka sujui poikkeuksellisen jouhevasti, vaikka teimme yhden tupakka-kahvi-vessa-breikin. Perillä maistuikin sitten lonkerot ja öölit oikein makoisilta, miltä ne mökkimaastossa aina maistuu. Ja saunakin laitettiin tulille.

Mutta voi perkele! Poltin sormeni! Ikinä en ole kiukaassa sormeani polttanut, mutta nyt kävi niin, että jäljelle jäi ikävä vesikello. Soittelimme, kuuntelimme musiikkia ja puhuimme kaikenlaista paskaa. Vaikka olimme hyvissä ajoin mökille, meni loppuilta varsin nopeasti (kuten matkakin) Myöhemmin illalla tulivat paikalle vielä Heikki ja Maarit.

Sellaista mökkielämää! Eikä tullut "korsussani" edes kylmä, vaikka kuinka eristykset puuttuvat. Mökki lämpeni kahden patterin voimin huikeisiin lukemiin, ja kyllä siinä tosiaan tarkeni nukkua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.