IRC-Galleria

RaskNaks

RaskNaks

, sisältää fenyylialaniinin lähteen

Selaa blogimerkintöjä

Kello pärähti soimaan 07:45 ja samalla Elm ryntää kimppuun huomiota hakemaan. Marssin kahvinkeittimelle Elmo ympärilläni. Näin se päivä taas lähtee käyntiin. Bussi oli harvinaisen ajallaan, siellä kun oli vielä kuskina muuan kuljettaja joka yleensä tuppaa ajelemaan sunnuntaiajelu-vauhdilla.

Huitaisin Mäntsälässä aamupalat ja läksin töihin. Hiljainen päivä. Minä jouduin vaan tönöttämään kassalla, jossa on yliampuva ilmastointi. Yleensä siinä istuja sairastuu flunssaan, mutta minun vastustuskykyni toivottavasti selättää tuollaiset. Täytyy silti sanoa, että oli pirun kylmä työskennellä. Jaa, ehkä 'piru' on tässä kohdin väärä vertaus...

Töiden jälkeen rupattelin hetken äidin kanssa ja lähdin kotiin. Kotona odotti itsensä sormesta haavoittanut Linda kera tortilloiden. Nam! Myös alkoholi maistuisi nyt, mutta ehkä painun vaan pehkuihin. Nyt on taas pari päivää vapaata, ehkä siinä ehtii jotain naukkailla. Tai viimeistään viikonloppuna, tarkoitus olisi nimittäin lähteä Helsinkiin. Saas sitten nähdä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.