IRC-Galleria

RaskNaks

RaskNaks

, sisältää fenyylialaniinin lähteen

Selaa blogimerkintöjä

Johan nukutti, heräsimme Lindan kanssa vähän vaille yksitoista. Aamukahvin ja -palan jälkeen piti käydä työhön. Aloitimme asunnon perinpohjaisen puunauksen. Linda puhdisti vessan lattiasta kattoon ja minä tiskasin vinon pinon astioita ja yhdessä siivosimme lopun kämpän. Hyvää jälkeä tuli.

Neljän maissa saapuivat kyläilemään äitini ja mummini. Tuomisina he toivat omenapiirakkaa, puolukkahilloa, mehua, rinkeleitä, hedelmiä, kahvia ja suolakeksejä. Eipä kuolla nälkään ainakaan! Hetken turistuaan ja Elmon hurmiossa oltuaan he lähtivät pois, ja niin mekin, tosin vain kauppaan.

Kaupassakäynnin jälkeen aloitimme kinkkukiusauksen väsäämisen. Minä myös nostattelin mukavaa humalatilaa lonkerolla ja Vermouth Biancolla, mutta siihen se sitten jäikin. Eihän kukaan nyt keskiviikkona jaksa reivata. Villeä koitin saada mukaan, mutta mies katsoi parhaakseen mennä nukkumaan. Pöh!

Nyt katson siis semihumalaisin silmin Elmon riehumista valmiina menemään potlojoot. Huomenna saamme puolestaan vieraaksemme Akin ja Jennan, jotka tulevat kissaa katsomaan.

Tämän päivän ihmettelynaiheita on muuten riittänyt: ensimmäinen niistä on mahdollinen Venäjän hyökkäys. Mitä helvetin järkeä Venäjän olisi hyökätä Suomeen, sillä Suomihan näyttää myyvän maansa vähä vähältä Venäjälle?! Toinen ihmetys on uusi Viinalaki, joka parhaassa tapauksessa velvoittaa jopa ravintoloiden nimien muuttamiseen. Kaikki alkoholin mainostus on ehdottomasti kielletty, siispä se on parasta tehdä vielä kun voi: nuoret juokaa viinaa, mutta vastuullisesti! Kolmas asia on miesten ja naisten erilliset shampoot! Mikä helvetti siinä on, että vuosikymmenet vaaditaan tasa-arvoa ja sitten aletaan jo erittelemään naisten ja miesten shampoita ja saippuoita. Sitten kohta brändätään markkinoille uutuus: unisex-shampoo......!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.